Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστριας για τον δήμαρχο Κορίνθου

- Advertisement -

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΑΥΘΕΥΣΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ, ΠΟΥ  ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 20 ΕΥΡΩ ΕΩΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ, ΞΕΡΕΙ…

         
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΠΤΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΙ.
         
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΥΝΙΝΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΩΡΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ.ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:
     
ΕΙΜΑΙ  ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ (ΠΛΕΩΝ ΑΝΕΡΓΗ) ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΜΗ, ΠΑΡΚΑΡΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΣΧΟΛΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΔΕΧΤΗΚΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ, ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΑΠΟ ΦΟΒΟ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΞΕΡΩ ΠΩΣ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΗ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΠΡΟΤΟΥ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΑΡΑΒΑΤΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Φ.Π.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστή η κυρία. Και εμένα μου ήρθε το ραβασάκι του δημάρχου Κορινθίων για παράβαση προ διετίας. Σιγά μην πληρώσω. Ας το πάει στο δημόσιο ταμείο…………………

  2. Θα παει στο Δημόσιο Ταμείο και σε περίπτωση που χρειαστείς φορολογική ενημερότητα θα αναγκαστεις να το πληρώσεις το πόσο. Εάν δε χρειαστείς φορολογική ενημερότητα στο τέλος του χρόνου θα γίνει διασταύρωση οικονομικών οφειλών και θα συμπεριλάβουνε και τις κλήσεις.
    Έτσι απλά αφού μπήκε στην διαδικασία ο Δήμος να ζητήσει την είσπραξη των οφειλών.

  3. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΘΝ ΤΑ ΧΑΡΤΣΙΑ ΤΟΘ ΚΡΑΤΟΘΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ.

  4. απο το 2008 μου ηρθε πριν 2 μερες να πληρωσω το προστιμο στο δημο κορινθιων εχουν τρελαθει τελιως σε τετια εποχη αλλα να δειτε οτι τα προστιμα ειναι μαλον σε μη δημοτες κορινθου. που δεν ψηφιζουν στην κορινθο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog