Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έγινε μητέρα στα 10 της!

- Advertisement -

Ένα κορίτσι από την Κολομβία έγινε η νεαρότερη μητέρα στον κόσμο, αφού στα δέκα της χρόνια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι…

Η ανήλικη που ανήκει σε φυλή ιθαγενών της Κολομβίας, ζει στη χερσόνησο La Guajira και έφερε στον κόσμο την κόρη της, με καισαρική.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν είχε πάει σε γιατρό. Έφτασε στο νοσοκομείο με αιμορραγία, κλαίγοντας γοερά και με τρομερούς πόνους από τις συσπάσεις της μήτρας.

Το νεαρό κορίτσι που συνεχίζει να νοσηλεύεται, αρνήθηκε να θηλάσει το μωρό και η φροντίδα του έχει επέλθει στα χέρια των γιατρών.

Σύμφωνα με το νόμο, οι αστυνομικές αρχές της χώρας, θα έπρεπε να ασκήσουν δίωξη στον πατέρα του παιδιού επειδή ήρθε σε σεξουαλική επαφή με ανήλικη, όμως το σύνταγμα της χώρας εγγυάται κάποιο βαθμό αυτονομίας στη συγκεκριμένη φυλή.

Άλλωστε τα μέλη της φυλής κρατούν το στόμα τους κλειστό σε ό,τι έχει να κάνει με την ταυτότητα του πατέρα. Μια τοπική εφημερίδα εικάζει ότι πρόκειται έναν 15χρονο, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι πατέρας του μωρού είναι ένας 30χρονος.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog