Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δήλωση Μπεγλίτη για την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο στο Κιάτο

- Advertisement -

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Nομό Κορινθίας Πάνος Μπεγλίτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την επίθεση κατά του πολιτικού του γραφείου στο Κιάτο:
«Πληροφορήθηκα, σήμερα το πρωί, ότι χθες το βράδυ ορισμένοι γνωστοί – άγνωστοι «αγανακτισμένοι» στο Κιάτο, προχώρησαν σ΄ επίθεση κατά του πολιτικού μου γραφείου, καταστρέφοντας την πινακίδα. Πληροφορήθηκα, επίσης, ότι ανάλογη καταστροφή υπέστη και το γραφείο του συναδέλφου Βουλευτή της ΝΔ.
Αυτές οι πράξεις μιας μικρής μειοψηφίας συμβάλλουν στην υπονόμευση της πολιτικής ομαλότητας και των δημοκρατικών θεσμών, αξιοποιώντας την επώδυνη οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνει ο λαός μας.
Κατανοώ απολύτως, στέκομαι αλληλέγγυος και συμπάσχω με τους συμπολίτες μου στην Κορινθία που είναι άνεργοι, βρίσκονται στα όρια της φτώχειας, έχει μειωθεί το εισόδημά τους και έχει ανατραπεί η οικογενειακή τους ζωή. Δυστυχώς όμως στη σημερινή δύσκολη συγκυρία δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Οι εύκολες λύσεις με δανεικά του παρελθόντος μάς οδήγησαν σε αδιέξοδα. Οι ευθύνες του πολιτικού συστήματος είναι μεγάλες. Δεν μπορεί όμως να κατανέμονται ισοπεδωτικά και να απαξιώνονται και να καταδικάζονται όλοι συλλήβδην. Και είναι γνωστό από την ιστορία ότι η καταδίκη σε συλλογική ευθύνη οδηγεί σε αντιδημοκρατικές και αντικοινοβουλευτικές λύσεις. Τον κίνδυνο τέτοιων ενδεχομένων λύσεων έχουμε όλοι το δημοκρατικό καθήκον να αποτρέψουμε.
Σε κάθε περίπτωση όμως η συλλογική κοινωνική και πολιτική διαμαρτυρία, ως θεμελιώδες και αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα, που αποτελεί κατάκτηση με αγώνες και θυσίες, δεν μπορεί να ταυτίζεται με τυφλές αντιδράσεις βίας και εκφοβισμού.
Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών του Κιάτου, με τη βαθειά δημοκρατική τους συνείδηση και ανεξάρτητα από την κομματική τους ένταξη, καταδικάζουν αυτές τις μειοψηφικές συμπεριφορές.
Η πατρίδα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη περίοδο της νεότερης ιστορίας της. Ο αγώνας για την υπέρβαση της κρίσης και για την υπεράσπιση της δοκιμαζόμενης κοινωνικής συνοχής προϋποθέτει την εθνική ενότητα και ομοψυχία, πέρα και πάνω από διαχωριστικές γραμμές. Γι’ αυτή την εθνική αναγκαιότητα θα συνεχίσω να αγωνίζομαι».
- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παναή, δεν σου είπανε ότι όταν τρώνε δεν μιλάνε και το πιάτο τους κοιτάνε;;; Τι θες και μιλάς; Όσο μιλάς τόσο πιο πολύ θα χάνεις το ψωμάκι σου. Επομένως "φέναι λύχνε και σίγα".

  2. Αυτα τα αμπελοφιλοσοφικα να τα πεις στην βουλη.Αμα γουσταρεις συζητηση επιπεδου,ελα να συζητησουμε για το τι κοντευε να παθει ο πατερας μου σημερα που πηρε δωρο Πασχα 274 ευρω,απο μισο μισθο που επαιρνε μεχρι πριν 2 χρονια,επειτα απο 35 χρονια δουλειας.Ελα Μπεγλιτη να συζητησουμε οταν θα μειωθει κι αλλο η συνταξη του τον Ιουνιο.Οι δυο μας,σε αμπελοφιλοσοφικο επιπεδο οπως εχεις μαθει να μιλας…..

  3. Τη Δημοκρατια την υπονόμευσες εσύ και οι ομοίοι σου υπογράφωντας μνημόνια υποταγής και σκλαβιάς για τον Ελληνικό Λαό.Τη χώρα τη διαλύσατε εσείς και μόνο εσείς.Πατριώτη της πεντάρας που εκθιάζεις και για ήρωα την αφεντομουτσουνάρα σου για τόλμα να βγής στην πλειοψηφία του Κιάτου και να πής αυτά που γράφης στο δελτίο τύπου έλα να δούμε την πλειοψηφία και την μειοψηφία έλα ρε κατιμά αν τολμάς ξεδιάντροπε που δεν εχης τσίπα ντροπής.Δεν πρόκειται όμως να βγής απο το καβούκι σου, θα σε περιμένουμε όμως εμείς μπροστά στο μαγικό κουτί και εκείνο το βράδυ θα μάθης αυτό που λέει ο Λαος,ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ?Καλή νύχτα τυφλοπόντικα.BOMP-FIS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog