Κώστας Λογοθέτης:Θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη το Νοσοκομείο Κορίνθου αν προκύψει επείγον περιστατικό υγείας σε κατοίκους μας!

2012-04-06T10:22:11+03:0006 Απρ 2012 | 10:22|Κατηγορίες: ΤΟΠΙΚΑ|Ετικέτες: , , |1 Σχόλιο

Δελτίο Τύπου
Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012
Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου λόγω επίσχεσης των ειδικευόμενων Ιατρών και προκειμένου να εξασφαλιστεί, όπως ισχυρίζεται, η ασφαλής εφημερία του, καλεί τους εφημερεύοντες ιατρούς του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου να εφημερεύουν στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Κ. από 5/4/2012 και μέχρι τη λήξη της επίσχεσης.
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης καταγγέλλει την απόφαση αυτή της διοίκησης του Γ.Ν.Κ. ως απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη. Οι γιατροί του Κ.Υ. Λουτρακίου πρέπει απαραιτήτως να βρίσκονται στις θέσεις τους στο Κέντρο Υγείας στο Λουτράκι διότι κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι ανά πάσα στιγμή σε μία πόλη με 12000 κατοίκους και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού 80.000 και πλέον, δεν θα παρουσιαστούν εξαιρετικά κατεπείγοντα περιστατικά υγείας.
Ο Δήμαρχος προειδοποιεί:
Αν παρόλα αυτά το Γ.Ν.Κ. προχωρήσει στην υλοποίηση της άνω απόφασης, εξυπακούεται ότι για οποιοδήποτε σοβαρό και επείγον περιστατικό υγείας προκύψει στους κατοίκους του Λουτρακίου, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα είναι η μόνη υπεύθυνη για το συμβάν και θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.
Γραφείο Τύπου

Ένα σχόλιο

  1. ANONYMOUS 6 Απριλίου 2012 σε 11:23 - Απάντηση

    Fadazeste na itan kalokairi na ixe 45 vathmous kai na itan klisto to kentro ygeias ti tha ginotan tote,elpizw na min ksannasimvi auto to opio egine xtes.