Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Έκανε μήνυση o δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων κατά της διοίκησης του Γ.Ν. Κορίνθου … (video)

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης καταγγέλλει την απόφαση αυτή της διοίκησης του Γ.Ν.Κ. ως απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη. Οι γιατροί του Κ.Υ. Λουτρακίου πρέπει απαραιτήτως να βρίσκονται στις θέσεις τους στο Κέντρο Υγείας στο Λουτράκι διότι κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι ανά πάσα στιγμή σε μία πόλη με 12000 κατοίκους και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού 80.000 και πλέον, δεν θα παρουσιαστούν εξαιρετικά κατεπείγοντα περιστατικά υγείας…

Ο Δήμαρχος προειδοποιεί:
Αν παρόλα αυτά το Γ.Ν.Κ. προχωρήσει στην υλοποίηση της άνω απόφασης, εξυπακούεται ότι για οποιοδήποτε σοβαρό και επείγον περιστατικό υγείας προκύψει στους κατοίκους του Λουτρακίου, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα είναι η μόνη υπεύθυνη για το συμβάν και θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

*korinthostv

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το υποκριτικό ταλέντο του κ Δημάρχου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων τελευταία επί το έργω με αμείωτους ρυθμούς…..

    Ο κ Δήμαρχος πήγε εχθές στον εισαγγελέα όταν η Διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου σταμάτησε της εφημερίες στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου. Και καλά έκανε και μπράβο του!!!.
    Θα έπρεπε όμως ο κ Δήμαρχος για να είναι εντάξει και να πείσει ότι δρα ισότιμα προς όλους, να δείξει την ίδια ευαισθησία και με τους Αγίους Θεοδώρους όπου έχουμε έναν μόνιμο γιατρό και μόνο τις πρωινές ώρες(!!!), και κάθε Τρίτη έναν παθολόγο για τις ανάγκες των ασφαλισμένων του ΙΚΑ όπου και πάλι οι ασθενείς για να γράψουν φάρμακα πρέπει να περιμένουν 2 και 3 μήνες!!!
    Κύριε Δήμαρχε και εμείς είμαστε εδώ μια πόλη των 5000 κατοίκων, με τουλάχιστον 50.000 κόσμο το καλοκαίρι και για να πάμε στο νοσοκομείο της Κορίνθου θέλουμε 20 και 30 λεπτά(!!!).
    Εδώ στους Αγίους κατά τη γνώμη σας δεν κινδυνεύει κανένας κ Δήμαρχε?
    Ρωτάμε και περιμένουμε απάντηση: Θα πάτε και για μας στον κ Εισαγγελέα ή θα το κάνετε γαργάρα το θέμα?
    Θα μας αγνοήσετε η θα κάνετε κάτι?
    Αναμένουμε………….
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog