Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Βουλευτής “επιβήτορας” σε ροζ γκαρσονιέρα του Λυκαβηττού – Η κρίση δεν αγκίζει τους “πηδηχταράδες” πολιτικούς μας…

- Advertisement -

Η κρίση μπορεί σύμφωνα με τις έρευνες να επηρεάζει, προς το χειρότερο…τη λίμπιντο των ανδρών. Δεν συμβαίνει, όμως, το ίδιο και για αρκετούς από τους βουλευτές μας οι οποίοι εξακολουθούν και είναι ιδιαίτερα δραστήριοι στον σεξουαλικό τομέα…
Σύμφωνα με το axiaplus.gr ο νεαρός βουλευτής της ιστορίας μας, ο οποίος είναι γνωστός για την αδυναμία που δείχνει στο ωραίο φύλλο, αλλά και για την αγάπη που έχει για την κοσμική ζωή, εδώ και δύο περίπου χρόνια διατηρεί μια γκαρσονιέραστην περιοχή του Λυκαβηττού η οποία υποτίθεται ότι λειτουργεί … ως χώρος προσωπικών συναντήσεων και meeting. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής την επισκέπτεται μόνος του και μάλιστα, κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Ή μάλλον είναι καλύτερο να πούμε, στην αρχή μόνος του, γιατί στη συνέχεια μια μελαχρινή καλλονή κάνει την εμφάνισή της στην είσοδο της πολυκατοικίας, μπαίνει στην γκαρσονιέρα και πάντα φεύγει 10 λεπτά νωρίτερα από το βουλευτή, πάνταδιακριτικά.

Αν πιστέψουμε τους “ψιθύρους” που ακούγονται στη γειτονιά, τότε ο βουλευτής και η μελαχρινή καλλονή ξοδεύουν … δημιουργικά τον χρόνο τους. Όσοι τον γνωρίζουν, λένε ότι χάνει πολλές δυνάμεις, γεγονός που δεν τον βοηθά να ασκεί επαρκώς τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog