Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δείξτε στα παιδιά σας αυτή τη φωτογραφία

- Advertisement -

Αν φοβάστε για τα ναρκωτικά δεν έχετε παρά να δείξετε αυτή τη φωτογραφία στα παιδιά σας για να τους αποδείξετε περίτρανα πόσο κακό κάνουν και σε τι κατάσταση μπορούν να φέρουν έναν άνθρωπο…

Πρόκειται για μια γυναίκα που έπεσε λιπόθυμη σε ημιθανή κατάσταση έξω από την Αγροτική τράπεζα Λουτρακίου (δείτε εδώ την είδηση) και κάνει χρόνια χρήση σκληρών ναρκωτικών.

Άλλωστε, έρευνες έχουν αποδείξει ότι έφηβοι των οποίων οι γονείς τους μιλούν για τα ναρκωτικά και τις παρενέργειές τους, είναι 42% λιγότερο πιθανό να κάνουν χρήση.

Δώστε την αλήθεια στα παιδιά για τα ναρκωτικά…
- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. να ανεβάσω και το σχόλιο που έστειλε συμπολίτης μας,να σιχαθείτε τον εαυτό σας,με "ανθρώπους" που κυκλοφορούν ανάμεσα μας ;;;

  2. Η κατάσταση στην περιοχή (και ειδικότερα στο διπλανό πάρκινγκ του ΣΠΑΚ) όταν σουρουπώνει είναι ΤΡΑΓΙΚΗ.
    "Αποστειρώνουν" τις βελόνες με λεμόνια και τρυπιούνται στα πεζοδρόμια σε κοινή θέα.
    Έλληνες και αλλοδαποί…

    Το πρόβλημα εκεί χρονίζει.
    Οι γείτονες υποφέρουν και κανείς δεν δείχνει να νοιάζεται…
    Ρωτήστε και τη γνωστή συμπολίτισσα μας οδοντίατρο της οποίας το ιατρείο βρίσκεται εκεί δίπλα τι ζημιά της προξένησαν όταν εισέβαλαν σε αυτό νύχτα, της έκλεψαν χρήματα και διέλυσαν τα πάντα.

  3. s-spinos:
    Καλά θα κάνει αυτή τη φωτογραφία να την δει καλά καλά ο κ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν και πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, και να μας πει αν και τι μέτρα έχει προτείνει προς τον περιορισμό, τουλάχιστον, της διακίνησης των ναρκωτικών. ΄Η μήπως το θέμα κάνει τζιζ και δεν τολμάει να αγγίξει το τεράστιο κύκλωμα που λυμαίνεται την περιοχή μας???
    ή πρέπει να πούμε "είναι πολλά τα τα λεφτά Άρη"!?!?!?

  4. Φίλε s-spinos, τι τα θες και τους βάζεις δύσκολα;;;
    Για ποιόν νομίζεις ότι θα νοιαστούν;;;
    Για εμάς τους δυστυχείς γείτονες ή για αυτούς τους απελπισμένους και άρρωστους σωματικά και ψυχικά ανθρώπους;;;

    Τα είχαμε πει από πέρυσι ακόμα όταν είχα στείλει ένα μειλ στα παιδιά του μπλογκ (το οποίο είχες και εσύ σχολιάσει), αλλά βεβαίως η κατάσταση από τότε δεν έχει αλλάξει καθόλου.
    Ή μάλλον έχει αλλάξει…
    Προς το χειρότερο…

    http://www.loutrakiblog.blogspot.com/2011/09/blog-post_8716.html

  5. s-spinos:
    Καλέ μου MeteoJohn το γνωρίζω ότι κανένα πρόβατο δεν σώθηκε βελάζοντας, αλλά επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (εξ άλλου έχω και κάποιες πικρές εμπειρίες από τον κ,Κακαβά) είπα μήπως συγκινηθεί κανένας και κινητοποιηθεί, τουλάχιστον για να περιοριστεί η μάστιγα.
    Ξέρω είναι πάρα πολλά τα λεφτά και το κύκλωμα βαρβάτο και δεν αστειεύεται, βλέπε τι έγινε τώρα τον τελευταίο καιρό στα Εξαμίλια με τους Ρωμά ή ατσίγκανους, παρ΄ότι η αστυνομία είχε πολιορκήσει τον καταβλησμό τους, και για αυτό το λόγο, δεν τόλμησαν να μπουν μέσα, γιατί λέει δεν έδωσε εντολή ο εισαγγελέας, γιατί αν έδινε θα γινόταν μεγάλο μακελειό.
    τα υπόλοιπα περιττεύουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog