Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιατί κύριε Κακκαβά;

- Advertisement -

Οι περισσότεροι, από όσους βρέθηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, είδαν την τοποθέτηση του
βουλευτή Β΄Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη. Πίσω από τις κάμερες, όμως, έγινε κάτι που αξίζει να δημοσιοποιηθεί και φυσικά, είμαστε στην διάθεση του προέδρου του Δ.Σ. κυρίου Γιώργου Κακκαβά να εκφράσει μέσω του loutrakiblog την άποψή του…

Μάθαμε λοιπόν, ότι ο κύριος Παπαδημούλης εξέφρασε την επιθυμία να χαιρετίσει τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου δημόσια αλλά και να τοποθετηθεί για κάποια θέματα που χειρίζεται ο ίδιος και αφορούν το δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Άμεσα, ειδοποιήθηκε μέσω της πρακτικογράφου ο κύριος Κακκαβάς ο οποίος αρνήθηκε αυτή την παρέμβαση. Στη συνέχεια, απευθύνθηκαν στον δήμαρχο κ. Κώστα Λογοθέτη, ο οποίος και δέχτηκε την παρέμβαση. 
- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλα έκανε ο Κος Κακαββας. Η θέση του ΔΣ ειναι να μην επιτρέπει θέσεις Πολιτευτών στο Βήμα του, εκτός και εάν υπάρχουν θέματα που συζητούνται τη δεδομένη στιγμή.
    Η μοναδική εξαίρεση ήταν ο χαιρετισμός του Κου Μαρκελλου λόγο ότι εντοπιότητας στο ΔΣ του Δήμου.
    Αλήθεια ο Κος Παπαδημουλης με ποια ιδιότητα ήρθε; Του Βουλευτή;
    Τωρα που ήρθαν οι εκλογες; Τα συμπεράσματα δικα σας.
    Ποια επιτροπή του πρότεινε να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο;
    Απο ότι βλέπετε τα ίδια κόλπα ολοι τους.
    Γιατι οι σύμβουλοι του έχουν το ίδιο τροπο σκέψης, σε ολα τα κόμματα, με όλους τους συμβούλους των υπολοίπων κομμάτων εξουσίας.

    Υ.γ
    Ο κος Παπαδημουλης ειναι απο τα άτομα που με τον λόγο του έχει την συμπάθεια μου.
    Και ας μην συμφωνούμε. Ειναι ευρωσκεπτικιστης.

  2. ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ {ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΛΠ } ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΣ ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΠΕΙ ,ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΔΣ ,ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΔΟΘΗΚΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ …

  3. Bravi=o ston Kyrio Kakava kala ekane kai den ton afise ti exi na pi o Papadimouliis giaa to Loutraki alla twra pou plisiaozun i ekloges oloi vriskoun kapion tropo gia na mazepsoun pswifous ksafnika thimithikian to Loutaki.

  4. ΕΠΡΑΞΕ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ Κ.ΚΑΚΑΒΑΣ Γ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΩΣ[Π.Χ ΕΝ ΟΨΗ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣ ΜΕΤΑΒΩ ΣΤΟ Δ.Σ].ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ Κ.ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ Δ. ΔΟΘΗΚΕ Ο ΛΟΓΟΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ[ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ],Η ΟΠΟΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤ/ΣΗΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ[ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ] ΥΠΕΒΑΛΛΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ[Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΩΛΕΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ] ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΚΥΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ.

  5. Ο βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου έχει πρωτίστως υποχρέωση να επισκέπτεται τις τοπικές κοινωνίες και ειδικότερα τα θεσμικά όργανα που εκπροσωπούν τις κοινωνίες αυτές ( π.χ. το Εργατικό κέντρο της περιοχής και το Δ.Σ αυτού , τον Εμπορικό σύλλογο , το Δημοτικό Συμβούλιο κλπ ) . Ο βουλευτής επομένως έχει υποχρέωση να πληροφορείται για τα προβλήματα , που θα του εκφράσουν οι εκπρόσωποι των τοπικών κοινωνιών και να εισηγείται στη βουλή τις λύσεις που θα εναρμονίζονται τόσο με τις επεξεργασίες, που έχουν κάνει οι θεσμικοί εκφραστές των τοπικών κοινωνιών , όσο και με το κοινό λαϊκό αίσθημα . Αυτή είναι η σοβαρότερη πλευρά της δράσης ενός βουλευτή και βεβαίως απέχει παρασάγγες από αυτή, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη μεταπολεμική και όχι μόνο Ελλάδα. Αυτή δηλαδή της άγρας ψήφων και μετατροπής των πολιτών σε πελάτες.
    Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ , Βουλευτής της Β΄ Αθηνών , καλεσμένος από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ για προγραμματισμένη ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης του Λουτρακίου , όφειλε (ως εκπρόσωπος του Έθνους άρθρο 51 &2 Συντάγματος) να έλθει σε επαφή με τους εκπροσώπους του κατεξοχήν Λαϊκού θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για να πληροφορηθεί σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και οι Δημότες του. Αντίστοιχα δε η Δημοτική Αρχή της πόλης είχε την θεσμική υποχρέωση να τον δεχτεί να τον ενημερώσει και τελικά να του εκφράσει τις όποιες απόψεις της για τα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών και να ζητήσει τη συνδρομή του για την επίλυσή τους.
    Επομένως , η όποια προσπάθεια έγινε (αν έγινε) για να παρεμποδιστεί η επαφή του Βουλευτή με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής συνιστά απόπειρα αυταρχικής εκτροπής από τους Συνταγματικά κατοχυρωμένους θεσμούς. Πολύ περισσότερο μάλιστα, που ο συγκεκριμένος Βουλευτής και την έξωθεν καλή μαρτυρία διαθέτει και Δεν εκλέγεται στη περιοχή μας και ερωτήσεις για το Λουτράκι έχει καταθέσει στη Βουλή και Δεν ευθύνεται στο ελάχιστο για την οικονομική καταστροφή της χώρας και είναι εχθρός του Πελατειακού κράτους και της διαφθοράς και το κόμμα του υπερασπίζεται μέσα και έξω από τη Βουλή τα Λαϊκά συμφέροντα. Η μήπως γιαυτούς τους λόγους έγινε η προσπάθεια της φίμωσής του ;;;;

  6. Ρε κλακαδορε 12:25. Αυτα κάνετε και κρυβόσαστε πίσω απο νόμους και δικαιώματα που ας βολευβουν. Αυτα κάνετε και δεν δια φέρετε σε τίποτα απο ΠΑ.ΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ. Τα ίδια ειστε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog