Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τοποθετήσεις Λογοθέτη – Γκιώνη – Παύλου στο Δημοτικό Συμβούλιο

- Advertisement -

Δείτε τα videos…

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο http://www.loutrakiblog.blogspot.com/2012/02/31012012.html μπορει καποιος να δει τι ελεγε ο αντιπροεδρος Λογοθετης για την προταση Παυλου για τη σωτηρια της εταιριας μας το Γεναρη:

    "Οι προτάσεις της αντιπολίτευσης , του κ. Παύλου δηλαδή γιατί ο κ. Γκιώνης και ο κ. Πετρίτσης δεν έκαναν προτάσεις , ήταν …

    Γ) Η τρίτη πρόταση ήταν να παρέμβουμε στο υπουργείο για να αλλάξει τον νόμο , ή να μας επιτρέψει ο Υπουργός να κάνουμε εταιρία ειδικού τύπου.

    Τώρα πως μπορεί να γίνει αυτό, με υπουργούς υπό προθεσμία και σε προεκλογική περίοδο, ας το κρίνει ο καθένας μόνος του."

    Αληθεια τωρα που αυτο που προτεινε και κυνηγησε ο Παυλου πετυχε και η εταιρια σωθηκε απο βεβαιη διαλυση, την ωρα που αυτος (ο δηθεν υπευθυνος) επαιζε με την τυχη μας μεταφεροντας μας απο δω και απο κει λες και ειμαστε εμπορευμα και πουλουσε ειρωνια τωρα θα εχει την ευθιξια να παραιτηθει?? Θα δουμε απο Δευτερα…

    Εργαζομενος Λουτρακι Α.Ε.

  2. ο άνθρωπος αυτός ο Αντιπρόεδρος δηλαδή έπρεπε πολλές φορες μέχρι τώρα να είχαι παραιτηθεί.Αλλά ποτέ δεν είναι αργά.Η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στην Τουριστική ΑΕ είναι να παραιτηθεί και να ξεκουμπιστεί απο εκεί.

  3. ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΤΙΝΟΣ ΚΙ ΕΠΙΖΗΛΟΣ ΜΥΡΣΙΝΗ ΚΙ ΕΚΑΘΗΤΟ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΗΣ Η ΝΕΑ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΣΕ ΔΑΦΝΟΣΤΟΛΙΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΙΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΟΥΤΡΟ ΤΗΣ ΣΒΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤ ΕΦΩΝΑΞΑ ΚΙ ΕΓΩ ΔΙΑ ΦΩΝΗΣ ΕΥΘΥΜΟΥ ΗΛΘ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΟΥΡΗ ΣΑΤΙΡΙΚΑ ΣΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΚΚΑΒΑ ΠΑΥΛΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΗ /1950 /

  4. Γιώργο Πετρίτση στην πολιτική χρειάζεται και θράσος για να μπορείς να πετύχεις, λυπάμαι που στο λεώ αλλά η σεμνότητα που σε διακρίνει δεν κάνει καλό .
    Και το λέω αυτό γιατί διαβάζω σε blog που ήδη έχει αναρτήσει την επιστολή που έκανες στο δήμαρχο με τις προτάσεις σου για την σωτηρία της ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε, να υμνεί μόνο τον Πάυλου για όλη την προσπάθεια .
    Δεν πειράζει τελικά.
    Άλλωστε είναι απαραίτητο το σχετικό γλείψιμο γιατί υπάρχουν και εκκρεμότητες.

  5. ΝΑΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΤΕΙΛΛΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog