Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το loutrakiblog ήταν στην ομιλία του Δ. Παπαδημούλη στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου

- Advertisement -

Πλήθος κόσμου βρέθηκε χτες βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου, προκειμένου να παρακολουθήσει την ομιλία του βουλευτή Β’ Αθηνών, κυρίου Δημήτρη Παπαδημούλη και του οικονομολόγου κυρίου Παύλου Καυδιανού…

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και συζητήθηκε στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν μετά την ομιλία είναι ότι δεν δεν δημιουργήθηκε κανένα παρατράγουδο, αποδεικνύοντας έτσι στην πράξη, ότι ο κόσμος, έχει την αντιληπτική ικανότητα και διακρίνει προς ποια κατεύθυνση θα ρίξει τις ύβρεις και τα βέλη του.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διεκδικεί ψήφο διαμαρτυρίας” ανέφερε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στην ομιλία του, ενώ απάντησε σε όλους εκείνους που κατηγορούν την Αριστερά ότι δεν διαθέτει θέσεις και προτάσεις. “Ήδη έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας σε καίρια ζητήματα όπως η ανεργία, το “κούρεμα” του χρέους των νοικοκυριών και πολύ σύντομα θα παρουσιαστεί πακέτο μέτρων αντιμετώπισης των υπέρογκων δανειακών βαρών για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις και τους αγρότες. Ακολουθεί η δέσμη μέτρων για το φορολογικό, η οποία θα συμπυκνώσει την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο περιβόητο ερώτημα “πού θα βρείτε τα λεφτά” για την υλοποίηση του προγράμματος. Κι έπονται οι προτάσεις για την καταπολέμηση της ακρίβειας. Δυστυχώς, κάποιοι βολεύονται να λένε ότι η αριστερά δεν έχει πρόγραμμα…”.
«Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι τα 2 μεγάλα κόμματα έχουν κοινό προεκλογικό πρόγραμμα και λέγεται Μνημόνιο 2. Γι’ αυτό στήνουν καβγάδες για όλα εκτός απο τα μέτρα που προβλέπονται στο μνημόνιο, κρύβοντας τεχνηέντως αυτά που ετοιμάζονται να πάρουν τον Ιούνιο και είναι μέτρα ύψους 11,5 δις για την επόμενη διετία .Ο μόνος τρόπος να αποφευχθεί αυτό είναι να κατέβουν όσο πιο χαμηλά ως άθροισμα στην κάλπη, ώστε να μην έχουν 151 έδρες, να είναι πολύ κάτω από το 51% και να μην λένε ότι ο λαός ψήφισε μνημόνιο”. 
Τέλος, μίλησε και για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν υψηλά ποσοστά για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον έχουν ανακηρύξει ως την παράταξη που κάνει την καλύτερη αντιπολίτευση στη Βουλή”: “Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την ανοδική μας πορεία αλλά δεν επαναπαυόμαστε σε αυτό. Αν ο λαός, μας δώσει εντολή διακυβέρνησης,  θα απευθυνθούμε σε όλες τις άλλες δυνάμεις τις αντιμνημονιακές και θα τους ζητήσουμε συμμετοχή, στήριξη ή έστω ανοχή μιας πλειοψηφίας που θα βάλει στην αντιπολίτευση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Δεν μας αρκεί να είμαστε η καλύτερη αντιπολίτευση, θέλουμε να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog