Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΦΩΤΟ: Αυτός είναι Αστυνομικός που έδειραν στο Σύνταγμα

- Advertisement -

Το Insider παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα τις πρώτες φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό του ειδικού φρουρού στο Σύνταγμα…

Διαδηλωτές που συμμετείχαν σε πορεία μετά την πολιτική κηδεία του 77χρονου φαρμακοποιού, Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος αυτοκτόνησε την περασμένη Τετάρτη, επιτέθηκαν σε ειδικό φρουρό και τον ξυλοκόπησαν.

astinomikos2
Οι διαδηλωτές -σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες- επιτέθηκαν στον ειδικό φρουρό την ώρα που έβγαινε από τον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, καθώς βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας και του αφαίρεσαν το μπουφάν που φορούσε, τη ζώνη, το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον ασύρματο.
astinomikos

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο, μπράβο. Τα συγχαρητήρια μου!!!
    ΖΩΑ!!!! Μπορεί να ήταν ο αδελφός σας, ο πατέρας σας, η μάνα σας, ο γιος σας, ο οποιοσδήποτε!!!
    Αυτός σας έκοψε τα λεφτά?? Αυτός υπέγραψε το μνημόνιο?? Αυτός έκανε όλα τα στραβά??
    Να γίνουμε ζούγκλα δηλαδή?? Επειδή κάποια στιγμή τα ΜΑΤ σας έριξαν ένα δακρυγόνο, την πληρώνει όλη η αστυνομία?? Δηλαδή επειδή με έκλεισε μια φορά ένας ταρίφας στην Κηφισίας, είναι ok να πλακώνω στο ξύλο με τους φίλους μου όποιον ταρίφα βλέπω στο δρόμο?? Είναι ok να στέλνω και εγώ στο νοσοκομείο όποιον αγρότη βλέπω γιατί το 200* είχαν κλείσει την Χ Εθνική Οδό και καθυστέρησα να πάω στη δουλειά μου??
    ΈΛΕΟΣ πια!!! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!!! Δεν είστε ΖΩΑ (ευελπιστώ), μην ενεργείτε ως ΖΩΑ γιατί μετά ως ΖΩΑ θα μας/σας αντιμετωπίζουν ΟΛΟΙ!!!

  2. Παπουτσής, Υπουργός προστασίας του πολίτη.
    "Ο θεσμός του μυστικού αστυνομικού στις συγκεντρώσεις έχει εκλείψει. Αν βρείτε τέτοιους αστυνομικούς, να τους κρεμάσετε με μανταλάκια".
    Φασιστάκια, να λέτε και ευχαριστώ που οι διαδηλωτές τον λυπήθηκαν και δεν εκτέλεσαν κατά γράμμα την εντολή του υπουργού.
    Κατά τα άλλα το παιδάκι στην Κρήτη και ο φωτορεπόρτερ που χαροπαλεύουν για τη ζωή τους δεν είναι ούτε αδέλφια μας ούτε γιοι μας ούτε η Μάνα ή ο πατέρας μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog