Λίγα μόλις 24ωρα από την αυτοκτονία του 77χρονου φαρμακοποιού στο Σύνταγμα, έρχεται στο φως και δεύτερη αυτοκτονία. Αυτή τη φορά στην Καβάλα…

Συγκλονισμένη είναι η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης από την αυτοκτονία ενός 78χρονου συνταξιούχου δασκάλου που έλαβε χώρα τη Παρασκευή. Όπως αναφέρει το seleo.gr, ο ηλικιωμένος δάσκαλος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή μη αντέχοντας τον εξευτελισμό και την κρίση.

Ο συγκεκριμένος αυτόχειρας ένα ιδιαίτερα γνωστό και συμπαθές μέλος της κοινωνίας της Καβάλας, επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών αντιμετώπιζε τα τελευταία δύο χρόνια ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα η κόρη του αναρωτήθηκε πως ήταν κάτοχος κυνηγετικού όπλου το οποίο δεν γνώριζε η οικογένεια και με το όπλο αυτό έφυγε 300 μέτρα έξω από το σπίτι κοντά σ΄ ένα βενζινάδικο και αυτοπυροβολήθηκε στην κοιλιά.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής Νίκος Κηφνίδης που εξέτασε την σωρό του ανθρώπου ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Με ιδιόχειρο σημείωμα ο συνταξιούχος δάσκαλος ζητά συγνώμη από τα παιδιά και τα 5 εγγονάκια του.

news247.gr