Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Βάνα Μπάρμπα κατεβαίνει στις εκλογές με τον ΛΑΟΣ!

- Advertisement -
Χέρι χέρι με τον Καρατζαφέρη κατεβαίνει στις εκλογές και η Βάνα Μπάρμπα. Και η Βάνα στη Βουλή! Και η Βάνα στη Βουλή! Ακούστε τις πρώτες δηλώσεις της…
Τα’ χει πει το Cosmo.gr, ο ΛΑΟΣ celebrities Θέλει.
Βαΐτσης Αποστολάτος, Έφη Σαρρή, Γιώργος Ανατολάκης, Γιάννης Παπαμιχαήλ, Ηλίας Ψινάκης, παπα Τσάκαλος, προσεχώς και Νίκος Καρβέλας; Από καλοκαιρινή πρεμιέρα στο Δελφινάριο μέχρι σε πάνελ μεσημεριανής εκπομπής και από προεκλογική συγκέντρωση μέχρι στα έδρανα της Βουλής, οι εκδοχές για το που θα μπορούσες να πετύχεις όλους αυτούς του επώνυμους μαζεμένους είναι πολλές. Η λεζάντα, ωστόσο, είναι σίγουρα μία: “Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη”.
Υποψηφιότητα – σεξοβόμβα κατεβάζει ο ΛΑΟΣ καθώς η Βάνα Μπάρμπα συμφώνησε με τον Γεώργιο Καρατζαφέρη να είναι υποψήφια με τα ψηφοδέλτιά του στην Β’ περιφέρεια Αθηνών και θα αναλάβει τα θέματα που αφορούν στον πολιτισμό. “Καλό βόλι” της ευχήθηκε ο Πρόεδρος.

 
Βάνα Μπάρμπα- Κατεβαίνει στις εκλογές με τον ΛΑΟΣ από fon1972 Θυμηθείτε κι άλλους
Πρόσφατο παράδειγμα, ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Άφαντος για καιρό από τα gossip περιοδικά, ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ είπε να κάνει δυναμικό comeback μοστράροντας το διάσημο επίθετό του στα ψηφοδέλτια της Β’ Αθηνών.

 *cosmo.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν ειμαι αντιθετος στο να επιλεγονται και διασημα προσωπα για υποψηφιοι αρκει να μη γινεται αυτοσκοπος οπως στη περιπτωση της Σαρρη.Οπως παει ο προεδρος δε θα το χε σε τιποτα να προτεινε και στη Τζουλια Αλεξανδρατου,αναγνωρισιμος να ναι κι οτι να ναι δηλαδη.Μπορω να πω οτι μου αρεσουν τοσο οι θεσεις οσο και το σοβαρο και μειλιχιο υφος του Καρατζαφερη το τελευταιο διαστημα αλλα δυστυχως δε προκειται να τον ξαναψηφισω λογω της προηγουμενης αλλαζονικης μνημονιακης συμπεριφορας του.Θεωρω οτι αναγκαστηκε να αλλαξει αρδην πορεια λογω της δυσαρεσκειας του κοσμου για τη σταση του.Νικος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog