Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η βλακοκρατία απέναντι στον κομμουνισμό – Του Μπετόβακα

- Advertisement -

Ο στόχος του ΚΚΕ και τον υπολοίπων αριστερών δυνάμεων(πχ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.) της χώρας είναι η έξοδος από το ευρώ και την ευρωπαϊκή ένωση, επιστροφή στην δραχμή, κρατικοποίηση των μέσων παραγωγής , κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας και αλλαγή στο μοντέλο της σταλινικής δικτατορίας…

 Το μεν ΚΚΕ δηλώνει τα παραπάνω απερίφραστα οι δε υπόλοιποι το λένε απλά κομψότερα. Το να συμφωνεί ή να διαφωνεί κανείς με αυτές τις απόψεις είναι σαφώς δικαίωμα του στην δημοκρατία , να θυμίσω μόνο ότι στο καθεστώς που ονειρεύονται, η αντίθετη άποψη σήμαινε Σιβηρία.

 Στην Ελλάδα της βλακοκρατίας βρέθηκε το γόνιμο έδαφος για την εφαρμογή των σχεδίων του ΚΚΕ και των υπολοίπων. Το μέσο που χρησιμοποιούν, είναι τα σωματεία που ελέγχουν και οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ. Ο τρόπος είναι απλός. Κάνουν ότι περνά από το χέρι τους να καταρρεύσει εντελώς η ελληνική οικονομία , μέσω μιας άτακτης χρεοκοπίας και τότε να αρπάξουν την εξουσία.

Τα μοναδικά όπλα που έχει σήμερα η Ελληνική οικονομία για να καταφέρει να βγει από την κρίση είναι η Ναυτιλία και ο Τουρισμός. Και εκεί ακριβώς αρχίζει ο ρόλος των οργάνων του ΚΚΕ και των λοιπών.  Απεργίες των πλοίων το Πάσχα και το καλοκαίρι για να πληγεί ο Τουρισμός. Μόνιμες απεργίες και προφάσεις για να φύγει τελείως η Ναυτιλία από τον Πειραιά και την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.

Στην Ελλάδα της βλακοκρατίας ο λαός κάθεται και κοιτά τους ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ , οι έμποροι κάθονται και κοιτούν τα κρουαζιερόπλοια να φεύγουν, οι νησιώτες κάθονται και κοιτούν τους τουρίστες να πηγαίνουν για διακοπές στην Τουρκία και όλοι εμείς οι υπήκοοι της βλακοκρατίας καθόμαστε στον καναπέ και θαυμάζουμε τα χάλια μας.

Ναι, οι πολιτικοί που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια είναι κλέφτες! Αλλά δεν θα φέρω τον Πάσσαρη να με προστατέψει από τους πορτοφολάδες!

Μπετόβλακας

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έπιβεβαιώνεις με τα γραφόμενα την υπογραφή σου, ότι είσαι δηλαδή Μπετόβλακας. Και εσύ ρε παιχταρά Alex γιατί δεν ανέβαζες ένα άρθρο για την έμμηνο ρύση στα κοάλα; Πιο έγκυρο και πιο ενδιαφέρον θα ήταν από το πόνημα του μπετόβλακα. Συγνώμμη αγαπητοί αλλά εγώ δεν θέλω να γίνω το γκαρσόνι της Ευρώπης. Βλέπω τους τουρίστες να πηγαίνουν στην Τουρκία και ενώ ο μπετόβλακας κλαίει δίπλα μου και τους τάζει γη και ύδωρ για να έρθουν εδώ να ξερνοβολάνε μέχρι το πρωί, να έρθουν να μας πουν όπως ήδη λένε στις χώρες τους ότι σε όλους ανήκει ένα κομμάτι από την Ελλάδα (τόσα λεφτά δίνουνε), εγώ ξύνω τα αρχ…ια μου. Συγνώμμη κύριε μπετόβλακα αλλά εμένα δεν με νοιάζει να κάνουν οι άλλοι Πάσχα όταν εγώ δεν έχω να ταίσω τα παιδιά μου. Συγνώμμη κύριοι αν σας ενοχλεί το γουργουρητό από τα στομάχια μας και σας βρωμάει το χνώτο μας από την πείνα. Θα πάμε στην δουλεία μας, μάλιστα. Πρέπει να κάνετε Πάσχα, βέβαια. Θα φάμε και μια Trident, μάλιστα. Βρε δεν πάτε όλοι στο διάολο, έτσι για να σας δώσω και μια ευχή για το Πάσχα, Μπετόβλακες και πονηρίδηδες αγκαζέ; Πριν πάτε μου λέτε από που προκύπτει ότι '' Τα μοναδικά όπλα που έχει σήμερα η Ελληνική οικονομία για να καταφέρει να βγει από την κρίση είναι η Ναυτιλία και ο Τουρισμός''; Πως; Έτσι σας είπανε να λέτε; Και από πάνω, έτσι για να δώσετε εγκυρότητα στο πόνημα να πετάξετε και ένα βλακοκράτες; Λοιπόν νομίζω αρμόζει εκ μέρους της βλακοκρατείας να μιλάει ένας Μπετόβλακας. Και φυσικά ό,τι και να λέει να είναι βλακείες….

  2. s-spinos:
    αχαχα ααχ! πολύ ωραίο! Μα ακριβώς αγαπητέ μου Μπετόβλακα, χρειαζόμαστε έναν Πάσσαρη (που τον θυμήθηκες;) για να κλέβει τα πορτοφόλια των πορτοφολάδων που μας έχουν ρημάξει.

  3. ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ…ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ SPEAKING

  4. ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ …ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ …ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ….ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ,ΤΑ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ , ΒΓΑΛΑΜΕ ΛΑΔΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΛΑΚΟΚΡΑΤΗ….

  5. ανώνυμε 02 26 εσύ έχεις χίλια φορές δίκαιο να λες αυτά που λες! απο την στιγμή που οπως λες δεν έχεις να ταίσεις τα παιδιά σου έχεις χίλια φορές δίκαιο!!! οτι και να μου λες δεκτό!!! Δεν δέχομαι όμως τους συνδικαλισταράδες της ΠΝΟ να προσπαθούν να φέρουν και άλλους στην δικιά σου θέση. Θέλω μόνο να προσθέσω ότι δεν θα βελτιώσει κανείς από εμάς την θέση του, αν δεν δουλέψει ο τουρισμός και η ναυτιλία, εκτός και αν υπάρχει αλλος τομέας στην ελληνική οικονομία που να μπορεί να παράγει γρήγορα και αποτελεσματικά και έγω τον αγνοώ. Είμαι πρόθυμος να τον ακούσω. Το γουργουριτό από το στομάχι σου όχι μόνο δεν με ενοχλεί αλλά είναι αυτό με κάνει να προσπαθώ να σκεφτώ τι φταίει και τι μπορεί να γίνει. Μπορεί να γράφω βλακείες, μπορεί οι σκέψεις μου να είναι λάθος αλλά θέλω να πιστέψεις οτι προσπάθω…

  6. Αν καταλάβατε καλά διάφοροι μπετόβλακες στην δύση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καμιά λαϊκή ιδιοκτησία. Η ιδιοκτησία ανήκει μόνο στο μεγάλο κεφάλαιο.
    Σε λίγο και στη χώρα μας (όπως στην μαμά Αμέρικα) κανένας δεν θα έχει το σπιτάκι του να βολεύεται. Θα του το κατάσχουν αφού δεν θα έχει να πληρώνει φόρους. Αυτός είναι ο καπιταλισμός.
    Το όνειρό μας δεν είναι να είμαστε τα καλύτερα γκαρσόνια της Ευρώπης. Το όνειρό μας είναι να επανακτήσουμε την γεωργικο – κτηνοτροφική μας αυτάρκεια και να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό μας πλούτο.
    Οι παλιοί – πολύ σοφά έλεγαν – σπίτι όσο χωρείς και χωράφι όσο μπορείς.
    Καθόλου δεν θα μας χάλαγε η ασφάλεια ενός μικρού σπιτιού, η παροχή παιδείας και υγείας, αυτά μας φτάνουν.
    Μην ξεχνάμε πόσοι πήγαιναν από εδώ για γιατρούς στη Βουλγαρία και την Σοβιετική Ένωση.
    Για να είμαστε δίκαιοι αν αφαιρέσουμε τις Σιβηρίες, ένα Σοβιετικό σύστημα με Χριστιανισμό θα ήταν το ιδανικό.
    Καλή Ανάσταση αδέλφια και κυρίως στα μυαλά μας!

  7. Και όμως ο μπετόβλακας μόνο βλάκας δεν είναι.Σε πολύ λίγες σειρές αποτυπώνει την πραγματικότητα για το πώς έχει καταντήσει το ΚΚΕ και η λοιπή αριστερά.Ας τα διαλύσουμε όλα ,ας τα γκρεμίσουμε όλα λοιπόν όπως το θέλει η αριστερά να δούμε τι θα βγεί στο τέλος.
    Α! και κάτι για την Δημοκρατία .Οση Δημοκρατία είχαι η χούντα τόση Δημοκρατία έχει το ΚΚΕ στη δομή του ,στη λειτουργία του και στην ιδεολογία του.

  8. kala ta lete oloi ala ala an h xora htan mia epixirisi 2 megalometoxoi exoun 55 tis 100 kai aloi 5 exoun 45 tis 100 oles oi apofaseis pernane me pliopsifia apo tous megalous h epixirisi peuti ejo kai brizoume to 45 tis 100 mpori na exoun kanei la8i ala aloi psifizan kai ftiaxtikan kapios mas kanei na kitame straba as jaxtoume ligoandi na tous skisoume trogomaqste mipos se auto pontaroun apo ejo mas exoun katalabi emis pote 8a katalaboume

  9. Κύριοι, ας συμφωνήσουμε ότι ζούμε ένα καθεστώς πλουτοκρατίας που τώρα δείχνει τα δόντια του και απαιτεί ορισμένα πράγματα. Γιατί συμπεριφέρεστε, μπετόβλακα, λες ο κουμμουνισμός είνια η μόνη εναλλακτική οπότε αν βγάλουμε το ΚΚΕ μπουρδ..λο, δεν έχουμε τι άλλο να κάνουμε παρά ό,τι πει το αφεντικό; Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο; Δεν μπορούμε να βρούμε έναν άξονα δικαιοσύνης και αθρωποκεντρικών ιδανικών για να κινηθούμε ως σκέψεις και σχέδια; 'Η καπιταλισμός/νεοφιλελευθερισμός ή κουμμουνισμός; Και μάλιστα ρωσικός με αναφορά στην σιβηρία; Δηλαδή ο καπιταλισμός δούλεψε ρολόι τόσα χρόνια; Ακόμα δεν μας έχει εμπεδωθεί ότι αυτοί που κάνουν κουμάντο στον κόσμο είναι οι καπιταλιστές εκείνοι που πούλαγαν όπλα και στις δύο πλευρές του ΒΠΠ; Ναι το ΚΚΕ είναι μπουρ..λο. Ναι η κοινοβουλευτική αριστερά έχει τόσο βαθειά δεξιά τσέπη που χάνει μέσα ακόμα και τα υψηλά ιδανικά της. Δεν αμφιβάλει κανένας. Μόνο που οι κεφαλαιοκράτες μας κάνουν έρωτα τα τελευταία πενήντα χρόνια. Και τώρα ''τελειώνουν''.

  10. ωραία τα λόγια σας για την πλουτοκρατία και όλα τα κακω΄ς κείμενα. Όταν στο ίδιο έργο συμμετέχει και το αντίπαλο δεός τότε …όλοι μέσα στο σύστημα είναι.
    Άθλιοι οι μέν αλλά και οι άλλοι ανίκανοι.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΑΚΤΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ.
    Το μόνο που έχει αλλάξει είναι το χαρτί που είναι γραμμένα και έχει κιτρινίσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog