Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μαθητής, σούπερ-ήρωας, σταματά την τρελή πορεία σχολικού [βίντεο]

- Advertisement -

Ενας, τολμηρός και πάνω από όλα ψύχραιμος, 13χρονος μαθητής, πήρε τον έλεγχο του σχολικού λεωφορείου και κατάφερε να το βγάλει με ασφάλεια από το δρόμο,
όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω προβλήματος υγείας, σώζοντας έτσι τη δική του ζωή και των υπολοίπων 14 συμμαθητών του.
Το περιστατικό, όπως αναφέρει η Huffington Post, συνέβη στην πόλη Μίλτον της Ουάσινγκτον…Ολα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός, λόγω κάποιου προβλήματος υγείας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Οπως ανέφερε στην εφημερίδα ο 13χρονος Τζέρεμι Γουίτσικ «ο οδηγός φαινόταν αστείος, τα μάτια του είχαν διογκωθεί, ήταν ακουμπισμένος πίσω και τα χέρια του πήγαιναν πέρα δώθε».
Ο Τζέρεμι, λοιπόν, χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, απόλυτα ψύχραιμος και αποφασισμένος, έπιασε το τιμόνι και κράτησε το όχημα σταθερό, αποτρέποντας τη συντριβή του στο κράσπεδο.
Και, μάλιστα, αφού τα έκανε όλα αυτά, έβγαλε και το κλειδί από τη μίζα, ακινητοποιώντας το λεωφορείο.
Τον 13χρονο – σούπερ ήρωα – έσπευσε να βοηθήσει ένας άλλος συμμαθητής του, ο Τζόνι Γουντς, που έδωσε στον άτυχο οδηγό (ο οποίος στο μεταξύ είχε λιποθυμήσει) τις πρώτες βοήθειες.
Και που ήξερε ο μικρός τί έπρεπε να κάνει; Οπως ο ίδιος αποκάλυψε…. ξέρει να οδηγεί γιατί η μαμά του τον αφήνει να βγάζει το αυτοκίνητο από το γκαράζ όταν το πλένει!
Ακόμη πιο συναρπαστική είναι, όμως, η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε γιατί έσπευσε να βοηθήσει: «Είχα διαβάσει πρόσφατα ένα βιβλίο με σούπερ ήρωες» το οποίο προφανώς και τον επηρέασε…
Ο 43χρονος οδηγός του λεωφορείου μεταφέρθηκε σ νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σοβαρή.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog