Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Δήμος Περιστερίου έβαλε τα γυαλιά στο ανύπαρκτο κράτος

- Advertisement -

Τη λέξη «απόγνωση» θα την έχετε πολλάκις ακούσει τώρα τελευταία. Τη λέξη φτώχεια και οικονομική εξαθλίωση θα τη ζείτε καθημερινά αφού όλο και κάποιος δικός σας άνθρωπος θα βρίσκεται σε απελπιστική θέση…

Και ενώ οι υπουργοί μας βάζουν μόνο φόρους και εξαφανίζονται, γιατί προτιμούν τον στρουθοκαμηλισμό , κάποιοι άλλοι αξιωματούχοι που δεν έχασαν την ανθρωπιά τους ,κάνουν αγώνα δρόμο για να δώσουν στους φτωχούς ανθρώπους μια νότα αισιοδοξίας.

Ένας από αυτούς τους αγωνιστές που προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχασαν δουλειές και σπίτια, είναι ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Πριν από λίγες ώρες με τη βοήθεια του Γιώργου Σπανού , προέδρου του Ατρόμητου ο δήμαρχος μοίρασε 100 αρνιά και άλλα τρόφιμα σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Μαζί με τον αντιδήμαρχο Βασίλη Μπέτση και μέλος του Δ.Σ της ομάδος και αρκετούς ποδοσφαιριστές έδωσαν στους φτωχούς ανθρώπους αυτό που έπρεπε να κάνει το ίδιο το κράτος.

Αλλά ο δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης που είναι πρωτοπόρος σε κοινωνικές δράσεις δεν σταμάτησε στα αρνιά. Αύριο με τη βοήθεια της πρότυπης εταιρίας ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ θα μοιράσει στις ευπαθείς ομάδες του δήμου Περιστερίου έναν τόνο ψάρια.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Περιστερίου έχει γίνει γνωστό από τις πάμπολλες ευεργετικές ενέργειες του δημάρχου. Μάλιστα ο Α. Παχατουρίδης είπε ότι μαζί με τον ένα τόνο ψάρια θα δώσει και τρεισήμισι τόνους κρασί , προσφορά της επιχείρησης ΛΑΚΙΩΤΗ.Ο Ευάγγελος Λακιώτης είναι από τους βασικούς χορηγούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Κύριοι υπουργοί. Μια βδομάδα νωρίτερα ο ίδιος δήμαρχος μοίρασε 18 τόνους γάλα για τα μικρά παιδιά. Αυτός τρέχει για να περάσουν πιο όμορφα τις αγιες ημέρες του Πασχα οι δημότες του.

Εσείς φαντάζομαι να βγείτε στους δρόμους μετά το Πάσχα για να λέτε ότι σώσατε την Ελλάδα. Για να ζητάτε από αυτούς που καταστρέψατε και αγνοήσατε στη συνέχεια, τη ψήφο του. Πρέπει να ντρέπεστε.

eskase.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog