Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Τατούλη στο δημαρχείο Κορίνθου

- Advertisement -

Επίσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα Κορίνθου πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός…

Ο Δήμαρχος Κορίνθιων αφού καλωσόρισε τον Περιφερειάρχη τόνισε την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία που έχουν σε θέματα που άπτονται της αναπτυξιακής πορείας του Δήμου μας. Επιπλέον ο Αλέξανδρος Πνευματικός υπογράμμισε ότι αυτή η συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, είναι τόσο αποτελεσματική που έρχεται σε αντίθεση με την γραφειοκρατική κεντρική πολιτική σκηνή του τόπου. Επίσης όσες φορές χρειάστηκε ο Δήμος την αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η ανταπόκριση ήταν άμεση και αποτελεσματική κάτι που εντοπίζεται από την διάχυση αυτής της συνεργασίας σε όλα τα επίπεδα.

Η Κόρινθος παραμένει η Πύλη της Πελοποννήσου και αυτό το γεγονός ενισχύει το συγκριτικό της πλεονέκτημα, αφού γειτνιάζει με την πρωτεύουσα της Χώρας, όπου οι κάτοικοι της ξεπερνούν σε αριθμό το περίπου 40% του συνολικού πληθυσμού της.
Με αφορμή της παρουσίας του στην Κόρινθο, ο κ Τατούλης ανήγγειλε την κατασκευή του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, ενός έργου προϋπολογισμού 2.500.000 Ευρώ σε μια έκταση 3 περίπου στεμμάτων. Επιπλέον ανακοίνωσε αντίστοιχα την δρομολόγηση της κατασκευής σχολείου στην Αρχαία Κόρινθο όπου θα επιλυθούν τα χρόνια προβλήματα των μαθητών.
Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον Δήμαρχο Κορινθίων για την συνεργασία που έχει αναπτύξει με τον ίδιον και τις υπηρεσίες του, για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει σε σημαντικά θέματα καθώς και για έργα που δρομολογεί και τα οποία στην πορεία, θα αλλάξουν την φυσιογνωμία όχι μόνο της Κορίνθου και του Καλλικρατικού Δήμου μας αλλά και ολόκληρης της περιφέρειας Πελοποννήσου.
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog