Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νικολέτα Ράλλη: «Έκλαψα και ακόμα κλαίω για το κόψιμο της εκπομπής»

- Advertisement -

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ όταν μου ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώνεται το Made In Star…

Είχα δεθεί με όλα τα παιδιά της ομάδας και στενοχωριέμαι που δεν θα είμαστε μαζί» δηλώνει η Νικολέτα Ράλλη σχετικά με το αιφνίδιο «κόψιμο» της εκπομπής της.

«Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι ότι η εκπομπή δεν πήγαινε καλά και γι’ αυτό ο σταθμός αποφάσισε να την κόψει. Όταν με κάλεσε η διευθύντριά μου στο γραφείο της και μου ανακοίνωσε ότι θα καταργηθεί η πρωινή ζώνη του σταθμού, μου υπογράμμισε ότι δεν είχε ακούσει ούτε μια φορά από τα ανώτερα στελέχη ότι το Made In Star δεν άρεσε. Απλώς είμαστε θύματα της κρίσης που δυστυχώς πλήττει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Έκλαψα και ακόμα κλαίω. Όταν ήμουν στο γραφείο της διευθύντριάς μου συγκρατήθηκα, αλλά μετά, όταν συναντήθηκα με την αρχισυντάκτριά μου, τη Μαρία Γιαχνάκη, δεν άντεξα. Η ψυχολογία μου ήταν πολύ άσχημη και προσπαθούσα να το κρύψω, όχι μόνο από τους τηλεθεατές αλλά και από τους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους και τους υπόλοιπους συνεργάτες της εκπομπής.

Πολλοί μπορεί να πίστευαν ότι εγώ γνώριζα κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι αλήθεια. Στενοχωριόμουν και στενοχωριέμαι πρώτα για τους άλλους και μετά για ‘μένα γιατί δεν είναι ότι σταματάει μια εκπομπή. Σταματάει μια ολόκληρη βάρδια και αυτό μεταφράζεται σε θέσεις εργασίας στο μοντάζ, στην παραγωγή, στη δημοσιογραφική ομάδα, παντού. Στενοχωρήθηκα που λόγω της απεργίας των τεχνικών, δεν κατάφερα να αποχαιρετήσω τον κόσμο που παρακολουθούσε την εκπομπή.. αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι ίσως δεν ήρθε η ώρα ακόμα για να πω «γεια»» συμπλήρωσε στο OK! η παρουσιάστρια.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog