Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Τελικά, τους πολιτικούς που χορεύουν πρέπει να τους φοβάσαι

- Advertisement -

Πρώτοι σε χαρές και πανηγύρια είναι οι πολιτικοί που ακολουθούν. Όπου βρεθούν δε χάνουν την ευκαιρία να επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες. Χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι τους (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) είναι…

fit κι έτσι μπορούν με ευκολία να «κλέψουν» τις εντυπώσεις με τις… ανεπανάληπτες φιγούρες τους. Γλεντζέδες και ανοιχτοχέρηδες πολιτικοί που, όταν μπορούσαν να «ξεμυτίσουν» από το σπίτι τους, πήγαιναν στα μπουζούκια και σε εκδηλώσεις και τα έσπαγαν στην κυριολεξία. Βέβαια, ήταν bon veveur διότι το λογαριασμό δεν τον πλήρωναν οι ίδιοι. Η λυπητερή «βάραινε» τον ελληνικό λαό. Και είναι τυχαίο που όσοι πολιτικοί είναι παράλληλα και… χορευταράδες το όνομά τους έχει γραφτεί με μελανά γράμματα στην Ιστορία; Ίσως ναι, αλλά εμάς μας έκανε εντύπωση η… τρομερή αυτή σύμπτωση.

Χορεύει (λένε) το καλύτερο ζεϊμπέκικο σε σχέση με τους υπόλοιπους εκπροσώπους του πολιτικού στερεώματος. Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό και νυν βουλευτή Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου, του οποίου το όνομα σίγουρα έχει χαραχτεί στη μνήμη όλων των Ελλήνων πολιτών. Και έχει γραφτεί με μελανά γράμματα στην Ιστορία διότι είναι ο άνθρωπος που ενώ μας έβαζε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ταυτόχρονα τόνιζε ότι λεφτά υπάρχουν. Η φωτογραφία είναι από μια εκδήλωση δασκάλων που έγινε το 2000 και ο κ. Παπανδρέου τότε ήταν υπουργός Εξωτερικών.

Ο… Μπένι προτιμά το καλαματιανό. Τα παραπανίσια κιλά που έχει δεν τον βοηθούν στις στροφές; Δε γνωρίζουμε, αλλά σε όποια εκδήλωση έχει βρεθεί (πρώτου αναλάβει τη θέση του «τσάρου» της οικονομίας), πιάνει το μαντίλι και αρχίζει τις στροφές. Με τα σκληρά μέτρα που επέβαλλε στον ελληνικό λαό και τα δυσβάσταχτα χαράτσια σίγουρα οι πολίτες τον βλέπουν και θα τον βλέπουν με… μισό μάτι. Εδώ βρίσκεται σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς, που είχε πραγματοποιηθεί το 2001.

Για τον χορευταρά της παρακάτω φωτογραφίας δεν έχουμε να πούμε πολλά. Πλέον, οι πράξεις του όσο ήταν πολιτικός είναι γνωστές και ίσως να είναι ο πρώτος πολιτικός στην Ελλάδα που «έφαγε» και θα πληρώσει. Το όνομα του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει συνδεθεί με σκάνδαλα μεγατόνων όπως αυτό της Siemens, ενώ φέρεται να έπαιρνε μίζες όσο ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας επίσης από γερμανική εταιρία, την Ferrostaal. Πριν από λίγες ώρες που τον συνέλαβαν και έκαναν έφοδο στα σπίτια της οικογένειάς του βρέθηκαν πλάκες χρυσού, χρυσές λίρες και πολλά βιβλιάρια καταθέσεων. Στη φωτογραφία ήταν υπουργός Ανάπτυξης και είχε συμμετάσχει στη διάσκεψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις βαλκανικές χώρες και αφού τελείωσε είπε να ρίξει μια ζεμπεκιά!

Τους δύο αυτούς άντρες όλοι θα τους θυμούνται με τα «παρατσούκλια» τους: Ο Ζορό και ο «κωλοτούμπας». Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη. Ο πρώτος κρίθηκε ένοχος για ένα ρουσφέτι σε έναν πρατηριούχου υγρών καυσίμων που πωλούσε νοθευμένο πετρέλαιο. Από την άλλη, ο κ. Καρατζαφέρης δεν έχει προκαλέσει την οργή των πολιτών κάνοντας ρουσφέτια ή «τρώγοντας» εκατομμύρια ευρώ, αλλά επειδή συμμετείχε σε μια κυβέρνηση και συμφώνησε να παρθούν κάποια «σκληρά» μέτρα, για τα οποία κατηγορούσε αρχικά τον κ. Παπανδρέου. Στην παρακάτω φωτογραφία οι δύο άντρες βρίσκονται στην 73η ΔΕΘ, που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη το 2008.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog