Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Α. Σαμαράς: 6 Μαΐου η κοινωνία θα αναπνεύσει

- Advertisement -

«Άλλοι σπέρνουν το φόβο, τη μοιρολατρία, την απελπισία. Εμείς φέρνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά μας», είπε χθες ο Αντώνης Σαμαράς απευθυνόμενος στους ΟΝΝΕΔίτες…
«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής θεμελίωσε μια σύγχρονη Δημοκρατία το 1974. Ύστερα την στρέβλωσαν όσο μπορούσαν. Μετά τη νίκη μας, την 6η Μαΐου, η Δημοκρατία θα ανανεωθεί και η κοινωνία θα αναπνεύσει. Ο δρόμος από κει και ύστερα, θα είναι δύσκολος και ανηφορικός. Αλλά ο Ελληνικός λαός θα μπορεί πάλι να ελπίζει», πρόσθεσε σε άλλο σημείο, επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει.

Οι δεσμεύσεις

Η Νέα Δημοκρατία θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα να πείσει πως η αισιόδοξη ματιά της εδράζεται στο ολοκληρωμένο σχέδιο που έχει συγκροτήσει για την οικονομία και το οποίο τελικώς θα παρουσιαστεί στο Ζάππειο την Κυριακή λόγω της σημερινής απεργίας των τεχνικών των ιδιωτικών καναλιών, αλλά και στη συνολική της κυβερνητική πολιτική, η οποία θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα –πιθανότατα την επόμενη Πέμπτη- και πάλι στο Ζάππειο.

Ο Αντώνης Σαμαράς, αναμένεται μάλιστα να δώσει τέσσερις εγγυήσεις προς το εκλογικό σώμα, δεσμευόμενος πως ΝΔ σημαίνει:
Ανάκαμψη
Ευρωπαϊκή ταυτότητα
Κοινωνική συνοχή
Πολιτική σταθερότητα.

Συσκέψεις και περιοδείες

Οι συσκέψεις στον τρίτο όροφο της Συγγρού είναι καθημερινές. Η οργάνωση της προεκλογικής εκστρατείας είναι το βασικό ζητούμενο. Την Παρασκευή, εκτός απροόπτου, ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί στα Ιωάννινα και στην Άρτα, ενώ το Σάββατο θα είναι στη Θήβα. Την Κυριακή το απόγευμα είχε προγραμματιστεί ομιλία στο Μαρούσι, ωστόσο μετά την αλλαγή του Ζαππείου, όλα είναι ρευστά και το πρόγραμμα δεν αποκλείεται να ανατραπεί.

Την ίδια ώρα, το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά, έχει αποφασίσει να μη χαριστεί ούτε για λίγο στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Οι επιθέσεις προς το πρόσωπο του νέου αρχηγού του ΠΑΣΟΚ είναι συστηματικές και εξαπολύονται με κάθε ευκαιρία. «Το θέατρο και τα ψέματα Βενιζέλου δεν έχουν, τελικά, ούτε αρχή, ούτε τέλος. Πανικοβλημένος από την κατάρρευση του κόμματός του, ψεύδεται ασύστολα», το σχόλιο του εκπροσώπου του κόμματος, Γιάννη Μιχελάκη, αναφορικά με την χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη Βενιζέλου, στο Mega.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog