Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Μεγαλείο αξιοπρέπειας: Η οικογένεια Μητροπάνου αρνήθηκε να γίνει η κηδεία δημοσία δαπάνη

- Advertisement -

Μεγαλείο αξιοπρέπειας και ήθους έδειξε η οικογένεια του Δημήτρη Μητροπάνου η οποία αρνήθηκε να γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, ώστε να μην επιβαρύνει το κράτος σε αυτήν την δύσκολη στιγμή για την χώρα…

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ τα υπουργεία Πολιτισμού και Εσωτερικών προσφέρθηκαν να γίνει η κηδεία δημοσία δαπάνη, η οικογένεια Μητροπάνου αρνήθηκε λέγοντας ότι ουδέποτε επιβάρυνε τα δημόσια ταμεία έστω και με ένα ευρώ.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο!
    Περήφανος ως το τέλος.
    Πρέπει να τελειώνει επιτέλους αυτό το παραμύθι με τη "δημοσία δαπάνη" είτε οι εκλιπόντες ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ, είτε όχι…
    Κανένας από όλα αυτά τα δημόσια πρόσωπα (πολιτικοί, προβεβλημένοι καλλιτέχνες, πλην ίσως ελαχίστων εξαιρέσεων στους καλλιτέχνες) δεν ήταν φτωχός…

  2. η οικογένεια όμως είπε κ κάτι άλλο κ δεν το βγάζετε. Ολη η πρόταση που δημοσιεύτηκε από πολύ μετρημένα site είναι:
    Κάτι σημαίνει το παρακάτω δημοσίευμα:
    Πληροφορίες αναφέρουν ότι… εκφράστηκε η επιθυμία να παραστούν στην τελετή και εκπρόσωποι των κομμάτων όμως η οικογένεια του εκλιπόντος ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους πως δεν μπορεί να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη για όσα ενδεχομένως συμβούν εναντίον τους.
    η απάντηση του τι μπορεί νασημαίνει?

    https://www.youtube.com/watch?v=QnFO-mJ4Kd0 ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ(τον πήρε συμμορία)-ΠΟΛΥΒΟΣ-στημένη αυτοκτονία: ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ κ τον ΠΟΛΥΒΟ Κ ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ , ούτε τα ψυχολογικά προβλήματα λόγω οικονομικής κρίσης όπως έχουν συμφωνήσει να αποδίδονται οι αυτοκτονίες για λόγους συγκάλυψης. Όπως συμβαίνει άλλωστε κ με άλλα άτομα δημόσια κ μη, αποδεικτικά στοιχεία των οποίων βλ. μπλόγκ: http://sino-mosies.blogspot.com/. Για το Μητροπάνο θα δείτε στη ταινία πως λένε ότι έγινε. Οσο για τον Λέκτορα Πολυβό, είπαν οι δημοσιογράφοι ότι η ανεργία έφταιγε. Ο άνθρωπος όμως ήταν κ εργαζόμενος κ είχε εργασία. Απλώς δεν ήταν μόνιμος. Κ δεν είχε λόγο να αυτοκτονήσει, ούτε ψυχολογικά προβλήματα είχε. Βλ. τι λέει η συμμορία στην ταινία. Χαρακτηριστική η φράση που λένε ότι δεν θα μιλήσει τώρα που είναι στο μνήμα.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ. ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ αν κ υπάρχουν πολλά τέτοια αρχεία σε άλλες ταινίες μου περί καναλιών.
    https://www.youtube.com/watch?v=1Uz3tFxXVno ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ-ΣΥΜΠΛ Τ
    Συμπληρωματική ταινία για τη συμμορία που πήρε το Μητροπάνο με κάποια νέα αρχεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog