Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βάζω υποψηφιότητα στον Έβρο «για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας»

- Advertisement -

Με μια συμβολική, όσο και τυπική επίσκεψή του στον Έβρο, ο πρόεδρος του νέου κόμματος, «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία. Ο Πάνος Καμμένος, μάλιστα, θα είναι υποψήφιος στον συγκεκριμένο νομό, και ,όπως είπε, στόχος του είναι να εκλεγεί το κόμμα του πρώτη δύναμη στον ακριτικό νομό Έβρου…

Με δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, είπε ότι η Θράκη είναι μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, που δέχεται πόλεμο και αποτελεί στόχο, όπως υποστήριξε. Μάλιστα, τόνισε ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τις πολιτικές τους, την έχουν θέσει σε κίνδυνο.
Σχετικά με την υποψηφιότητά του στον Έβρο, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι αυτή γίνεται για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και την προστασία των πολιτών της Θράκης, από την επίθεση που δέχονται από τα οργανωμένα συμφέροντα του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή, όπως υποστήριξε.
Τέλος, εμφανίστηκε αντίθετος με την δημιουργία Κέντρων Κράτησης Λαθρομεταναστών, τονίζοντας ότι η χώρα μας δεν μπορεί να είναι αποθήκη ανθρώπων και επισημαίνοντας ότι η λαθρομετανάστευση δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα, αλλά θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog