Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Περί ψήφων, ανάπτυξης και σωτηρίας των ψυχών ημών

- Advertisement -

Ας μην απασχοληθούμε πολύ με το θέμα.

Ετσι και αλλοιώς οι ηγέτες μας όποιοι και αν είναι έχουν οικολογική συνείδηση και προσπαθούν να μετατρέψουν την χώρα σε οικολογικό παράδεισο απαλαγμένο απο οποιαδήποτε βιομηχανική δραστηριότητα που μόνο κακό κάνει στο περιβάλον και επιδρά δυσμενώς στην παραγωγή επιμολυντικών παραγόντων και διοξειδίου του άνθρακα.

Η τελευταία προσπάθειά τους μέσω οδηγιών που έχουν λάβει απο την Ευρωπαική ένωση (δες Γερμανικά συμφέροντα) αφορά την οριστική παύση των Ελληνικών ναυπηγείων (Ελευσίνα-Σκαραμαγκάς-Νεώριο-ΝΜ Χαλκίδος) μέσω της απαγόρευσης της λειτουργίας τους για οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα εκτός εντοπίων στρατιωτικών κατασκευών (αφορά τα 2 μεγάλα της Αττικής) πρός το παρόν, και περιορισμού σε βαθμό νέκρωσης των δραστηριοτήτων των άλλων και των επισκευαστικών ζωνών (π।χ। Πέραμα) ώστε να επιτευχθεί η μονοπωλειακή βορειοευρωπαική εξάρτηση των συμφερόντων της ναυτιλίας (σε μια χώρα με τη δεύτερη μεγαλύτερη ναυτιλία) όπως ακριβώς συμβαίνει με τα αγροτικά προιόντα σαν την απαγόρευση ή τον περιορισμό αμπελώνων, την προσπάθεια ελαχιστοποίησης της παραγωγής λαδιού που φρόντισαν αφού δεν επιτεύχθη σαν στόχος, να μετατρέψουν σε εμπορική αναδρομή (πουλάμε φθηνά το Ελληνικό λάδι στην Ιταλία και το επανεισάγουμε νοθευμένο και τυποποιημένο ακριβότερα, ως Ελληνική παραγωγή με κωδικούς 520), και άλλες κομπίνες (μεταφορά των μικρών και μεσαίων παραγωγικών μονάδων σε γειτονικές χώρες) που στόχο έχουν την απόλυτη παραγωγική περιθωριοποίηση της Ελλάδας.

Το σχέδιο είναι εδώ και καιρό στημένο μα πρόσφατα γίνεται ολοκληρωτικά εμφανές με την διάλυση του νέφους παραπληροφόρησης που η κρίση εξυπηρετεί.

Το πείραμα Ελλάδα σε όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας είναι σε προχωρημένη φάση εφαρμογής και ίσως αυτές οι εκλογές να είναι η τελειωτική φάση με δεδομένη την μη ουσιαστική αυτοδύναμη επικράτηση των κομματικών ομήρων τους, που βέβαια ως σοβαροί καπιταλισταί έχουν προβλέψει .χαχαχαχα(ειρωνικό)… και ως εκ τούτου την οριστική παύση της δυναμικής του τόπου σε κάθε παράμετρο ανάπτυξης που έχει δεσμευτεί μετά την αποδοχή εκ μέρους μας της οικονομικής ένωσης με τα μονοπώλια.

Γιατί σιγά μην πεισθώ πλέον.. οτι δέχτηκαν την «παραγωγικότατη» (σε πουλημένους δοσίλογους και λαμόγια Ελληνες) Ελλαδίτσα στις οικονομικές τους αγκάλες ως ισότιμο μέλος, σε έναν κόσμο οπου ισχύει το «ευτυχής εργοδότης είναι αυτός που διαθέτει παραγωγικούς εργαζόμενους οι οποίοι στο τέλος κάθε μήνα του πληρώνουν 500 ευρώ ως συνδρομή για την ευκαιρία που τους δίνει να εργάζονται».

Η αλήθεια όπως λέει η σοφή μας ρήση, υπάρχει και είναι μία, και συμπληρώνω εγώ, χρειάζεται απλά ανοικτούς οφθαλμούς και πνεύμα για να επικρατήσει ενάντια στα ψεύδη που οδηγούν τον κόσμο στην επανάληψη της αγωνιώδους προσπάθειας για την απόδοση του δικαίου και την επίτευξη της κοινωνικής ευημερίας.

Αυτή η ψήφος ίσως είναι η κρισιμότερη των χρόνων μας διότι ο κόμπος δείχνει οτι έχει φτάσει στο χτένι και οι ασύδοτοι, θρασύτατοι, εμπαίζοντες την ύπαρξή μας πολιτικοί αν συνεχίσουν με τον όποιο πολιτικό ελιγμό να υφίστανται, θα έχουν κάθε έρισμα και κίνητρο να μας ξεκάνουν απόλυτα.
Μην ξεχνάτε οτι κουμάντο δεν πρόκειται να κάνουν οι ταγοί μας αλλά τα συμφέροντα που τους καθοδηγούν….. ή εμείς αν αποφασίσουμε οτι έχουμε κοινό και ταυτόσημο συμφέρον στη ζωή μας, ως έθνος.

Αν συνεχίσουμε να προτιμάμε το Gouda αντί για το κασέρι, τα Barilla αντί για τα Στέλλα, το ζαμπόν Πάρμας αντι για το ζαμπόν Υφαντή, την Coca Cola αντί για την ΕΨΑ, αν αρνούμαστε επίμονα να ζητήσουμε την δημιουργία εντόπιας βιομηχανίας και επιλέγουμε BMW και στέλνουμε τους απίστευτους επιστήμονές μας στο εξωτερικό, πολύ σύντομα το μόνο που θα παράγουμε για κατανάλωση θα είναι δοσίλογους και καταναλωτικούς ζητιάνους υπόδουλους στα ξένα συμφέροντα.
Ψηφίστε λοιπόν κατά βούλησιν, και μεθ’ υπευθυνότητος ως Ελληνες και οχι ως θύματά τους. Οι σωτήρες διαχρονικά ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ. Δείτε την αλήθεια και αντιληφθείτε τα πραγματικά σας συμφέροντα σε μακροπρόθεσμη βάση. Γιατί οι μάγκες έχουν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και προβλέπουν.

Εμείς??


- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog