Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το Loutrakiblog σε νέα εποχή gr!

- Advertisement -

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το πρώτο σε επισκεψιμότητα διαδικτυακό μέσο της Κορινθίας έγινε site και από loutrakiblog.blogspot.com μεταβάλλεται πλέον σε loutrakiblog.gr…

Προς ενημέρωση όλων των αναγνωστών οι εκπλήξεις που σχεδιάζει η σχεδιαστική ομάδα του loutrakiblog θα συνεχιστούν,επίσης θα θέλαμε να μας στείλετε και τις δικές σας προτάσεις.

Ευχαριστούμε θερμά  τους συνεχώς αυξανόμενους από 4000 μοναδικούς επισκέπτες που επιλέγουν το loutrakiblog καθημερινά για την ενημέρωσή τους καθώς και τους εκαντοντάδες σχολιαστές που δίνουν μια ξεχωριστή νότα με τις τοποθετήσεις τους φέρνοντας το loutrakiblog στις πρώτες θέσεις πανελληνίως από όγκο σχολίων..

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. EΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΗ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ
    Κ.Κ.

  2. μπραβο παιδια, αν γινετε μπορει να μου πει καποιος και σε ποια μερα μπορω να γυρισω για να δω τα τελικα αποτελεσματα της δημοσκοπησης που κανατε ?

  3. Προς τον φίλο 7:26 – Δεν δημοσιεύσαμε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης γιατί έληξε η περίοδος βάσει νόμου. Δεν το ξέραμε και δεν θέλαμε να βρεθούμε μπλεγμένοι. Ζητάμε συγνώμη και από εσένα και από όλους όσοι περίμεναν τα αποτελέσματα. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δημοσιεύουμε μόνο τους 5 πρώτους για να μην νομίζει κανείς ότι το κάναμε επίτηδες (χωρίς όμως να αναφέρονται τα ποσοστά). Ψήφισαν 2133 και οι 5 πρώτοι έχουν ως εξής:
    1) Ανεξάρτητοι Έλληνες
    2) Χρυσή Αυγή
    3) ΣΥΡΙΖΑ
    4) ΕΠΑΜ
    5) Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας

    Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας

  4. Σε ολες τις δημοσκοπισεις στο ιντερνετ πρωτοι ειναι οι Ανεξαρτητοι Ελληνες και μπραβο τους. Eγω ρε παιδι μου ενα περιεργο πραγμα…..!!!! Δεν μπορω να βρω τοσο καιρο εναν που θα ψηφισει Πασοκ ή ΝΔ !!!! Που πηγαν ολοι τους ή μηπως ντρεπονται να το πουν;;;;

  5. Φίλε 9:42 η αλήθεια είναι αυτό που είπες: Ντρέπονται να το πουν ότι θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ακόμα και ανώνυμα στις δημοσκοπήσεις!!! Το είχα επισημάνει και εγώ σε μια συζήτηση που είχαμε με τον φίλο vincere σε άλλο πόστ!
    Είναι αδύνατον φυσικά να βγουν τέτοια αποτελέσματα που δείχνουν τα διαδικτυακά γκάλοπ…

    Το μεγάλο στοίχημα για αυτούς (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) είναι να πιάσουν το 40-45% ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ έτσι ώστε να πάρουν πάνω από 150 βουλευτές και να συνεχίζουν το καταστροφικό τους έργο!!!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog