Μήνυμα αναγνώστη: Παρακολουθώ καιρό τόσο το blog σας όσο και άλλα τοπικά blogs και έχω διακρίνει την αγανάκτηση του απλού κόσμου μέσα από τα σχόλια των αναγνωστών. Ομολογώ όμως ότι και εγώ ο ίδιος δεν περίμενα να γίνει αυτό που έγινε με υποψήφιο Βουλευτή της Κορινθίας…

Και ξέρετε γιατί δεν το περίμενα; Γιατί φανταζόμουν ότι ο κόσμος ίσως δώσει μια τελευταία ευκαιρία σε ορισμένους ειδικά από τα δύο μεγάλα κόμματα έχοντας πειστεί από τα ψέμματα και τις φρούδες ελπίδες που εξαπολύουν στον κόσμο με μορφή πολυβόλου.

Ο υποψήφιος κατέβηκε όλο αέρα στον πεζόδρομο της Κορίνθου με σκοπό να ανταλλάξει απόψεις με τον κόσμο που έπινε τον καφέ του. Αμ’ δε! Όλοι γύρισαν την πλάτη τους αδιαφορώντας για την παρουσία του με αποτέλεσμα να ξινίσει τα μούτρα και να φύγει γρήγορα γρήγορα μες στα νεύρα.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με αυτό το γεγονός γιατί αποδεικνύεται ότι το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια. Δεν μπορώ να καταλάβω. Νομίζουν ότι έχουμε alzheimer; Νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου; Πιστεύουν ότι τρώμε κουτόχορτο; Αυτοί δεν μας οδήγησαν εδώ με τις αποφάσεις τους; Έχουν την εντύπωση ότι θα ξεχάσουμε τα πάντα και με την πρώτη προεκλογική μπούρδα που θα πούνε εμείς θα τους πιστέψουμε και θα τους ψηφίσουμε;

Χαίρομαι επίσης που δεν έγινε κάτι ακραίο γιατί μπορεί και να έβγαινε δικαιωμένος στο τέλος. Η απαξίωση του κόσμου όμως ήταν το πιό δυνατό χαστούκι που θα μπορούσαμε να δώσουμε. Και χαίρομαι που το δώσαμε.

JK