Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πνευματικέ βάλε μια ταμπέλα στο Λουτράκι για την βυθιζόμενη!

- Advertisement -

Πιστεύω ότι σαν δήμαρχος Κορινθίων θα βρεις το τρόπο να εγκαταστήσεις μια ταμπέλα στο Λουτράκι που να ενημερώνει τους οδηγούς που θέλουν να πάνε στην Κόρινθο και να μην κάνουν κύκλους…
Και απευθύνομαι σε σένα προσωπικά γιατί στο Λουτράκι ο δικός μας δήμαρχος μας έχει συνδέσει με Κάιρο αφού ξήλωσαν την ταμπέλα που υπήρχε στα φανάρια της Αιγαίου και δεν ιδρώνει κανενός το αυτί για την ταλαιπωρία που τραβάνε δεκάδες οδηγοί στην πόλη μας.

Κ.Κ

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το καλύτερο θα ήταν ο Πνευματικός να έρθει να κάνει και τον δήμαρχο στο Λουτράκι,τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές.

  2. ο δημαρχος Λουτρακιου και ολη η ηγεσια ειναι απλα μια ταμπελα εξω απο το δημαρχειο σε ενα ουσιαστικα αδειο κτιριο!!Ανυπαρκτοι και εχουν αφησει τον τοπο στον αυτοματο πιλοτο!!απλα υπαρχει και ενας Δημος Λουτρακιου!!

  3. ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ …. ΑΥΤΟΣ Ο Γ. ΔΕΔΕΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΛΟ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ … Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ …. Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΑΠΛΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog