Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Ρωσίδα πιτσιρίκα που μοιάζει εξωφρενικά με την Barbie(PHOTOS)

- Advertisement -

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο μια 21χρονη Ρωσίδα η οποία μοιάζει εκπληκτικά στην Barbie, χωρίς προσπάθεια. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει…
Η Valeria Lukyanova είναι μια από τις top αναζητήσεις στο Internet τα τελευταία 24ωρα, ενώ όπως αναφέρει η ίδια στο blog της, είναι η πιο διάσημη γυναίκα στο διαδίκτυο στην Ρωσία.
O λόγος; Η εκπληκτική ομοιότητά της με την Barbie.

Μεγάλα γαλάζια μάτια, μικρή μύτη, σαρκώδη χείλη αλλά και αδύνατο -αλλά με καμπύλες- σώμα. Όλα αυτά μαζί με τα all time classic ξανθά μακριά μαλλιά κάνουν το 21χρονο μοντέλο από τη Ρωσία να μοιάζει με πραγματική Barbie.

Βέβαια, η υπερβολικά λεπτή της μέση σε συνδυασμό με το αρκετά μεγάλο στήθος της, έχουν κάνει τους διαδικτυακούς χρήστες να αναρωτιούνται αν για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα έχει επισκεφτεί κάποιον πλαστικό χειρουργό.


Η Valeria πάντως, θέλοντας ίσως να πείσει όσους αμφισβητούν το αν είναι “φυσική” ‘η όχι έχει ανεβάσει στο blog της 10.896 φωτογραφίες, στις περισσότερες από τις οποίες ποζάρει μόνη της. Πολλές από αυτές δείχνουν να έχουν υποστεί photoshop, άλλες πάλι μοιάζουν πιο φυσικές. Μάλιστα, η ίδια έχει ανεβάσει βίντεο στο οποίο δε φορά ίχνος make-up.

Στο προφίλ της στο facebook έχουν εγγραφεί 5.226 άτομα από όλον τον κόσμο. Πολλοί σχολιάζουν τις φωτογραφίες της, απορημένοι γι’ αυτήν την ομοιότητα, ενώ άλλοι τη χαρακτηρίζουν ως “άσχημη και γελοία”.

Πηγή:cosmo.gr
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog