Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κόρινθος: Πήγε να τους μιλήσει υποψήφιος βουλευτής και του γύρισαν την πλάτη

- Advertisement -

Μήνυμα αναγνώστη: Παρακολουθώ καιρό τόσο το blog σας όσο και άλλα τοπικά blogs και έχω διακρίνει την αγανάκτηση του απλού κόσμου μέσα από τα σχόλια των αναγνωστών. Ομολογώ όμως ότι και εγώ ο ίδιος δεν περίμενα να γίνει αυτό που έγινε με υποψήφιο Βουλευτή της Κορινθίας…

Και ξέρετε γιατί δεν το περίμενα; Γιατί φανταζόμουν ότι ο κόσμος ίσως δώσει μια τελευταία ευκαιρία σε ορισμένους ειδικά από τα δύο μεγάλα κόμματα έχοντας πειστεί από τα ψέμματα και τις φρούδες ελπίδες που εξαπολύουν στον κόσμο με μορφή πολυβόλου.

Ο υποψήφιος κατέβηκε όλο αέρα στον πεζόδρομο της Κορίνθου με σκοπό να ανταλλάξει απόψεις με τον κόσμο που έπινε τον καφέ του. Αμ’ δε! Όλοι γύρισαν την πλάτη τους αδιαφορώντας για την παρουσία του με αποτέλεσμα να ξινίσει τα μούτρα και να φύγει γρήγορα γρήγορα μες στα νεύρα.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με αυτό το γεγονός γιατί αποδεικνύεται ότι το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια. Δεν μπορώ να καταλάβω. Νομίζουν ότι έχουμε alzheimer; Νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου; Πιστεύουν ότι τρώμε κουτόχορτο; Αυτοί δεν μας οδήγησαν εδώ με τις αποφάσεις τους; Έχουν την εντύπωση ότι θα ξεχάσουμε τα πάντα και με την πρώτη προεκλογική μπούρδα που θα πούνε εμείς θα τους πιστέψουμε και θα τους ψηφίσουμε;

Χαίρομαι επίσης που δεν έγινε κάτι ακραίο γιατί μπορεί και να έβγαινε δικαιωμένος στο τέλος. Η απαξίωση του κόσμου όμως ήταν το πιό δυνατό χαστούκι που θα μπορούσαμε να δώσουμε. Και χαίρομαι που το δώσαμε.

JK

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αμήν Παναγία μου ! να ξυπνήσουμε επιτέλους ! Όχι τόσο στο ότι γύρισαν την πλάτη τους σε βουλευτή των δυο πρώην μεγάλων κομμάτων αλλά στο ότι έπαψαν πια να κοιτάν με δέος όλους αυτούς τους σφουγκο-κολαριους που πολιτεύονται .
    Εύχομαι όμως , να κρατούν όλοι , την λεγόμενη "πισινή" και για τους υποψήφιους των ΝΈΩΝ και ΠΑΛΑΙΏΝ μικρών κομμάτων , που ενδέχεται να μπουν στην Βουλή , ώστε να μην ξεχνούν ότι θα πάθουν μια από τα ίδια αν καβαλήσουν το καλάμι …

  2. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ – Απεργίες πείνας για την ζωή και την αξιοπρέπεια……….
    ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΜΜΕ
    Συνεχίζονται οι απεργίες πείνας των πολιτικών κρατουμένων για την ζωή και την αξιοπρέπεια.
    Tα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Γεράσιμος Τσάκαλος και Παναγιώτης Αργυρού ξεκίνησαν στις 8/4 απεργία πείνας απαιτώντας την οριστική μεταγωγή τους στις Φυλακές του Κορυδαλλού έχοντας έρθει σε ρήξη με τους ανθρωποφύλακες των φυλακων Δομοκού και συγκεκριμένα τον επικεφαλής αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, τον θρασύδειλο Χρήστο Κλιάρη λόγω της αξιοπρεπούς στάσης τους να μην δέχονται σωματικό έλεγχο. Από 8/4 ξεκίνησε απεργία πείνας αλληλεγγύης στους συντρόφους του και ο Χρήστος Τσάκαλος μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οργάνωσης θα ξεκινήσουν σταδιακά μαζί με τον αναρχικό επαναστάτη Θεόφιλο Μαυρόπουλο, την απεργία αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των συντρόφων τους. Από την Τρίτη 17/4 ξεκίνησαν απεργία πείνας και τα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Χάρης Χατζημιχελάκης, Δαμιανός Μπολάνο, Γιώργος Πολύδωρος.
    ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

  3. Καλά εσύ φίλε 11:28 ζείς σε άλλο πλανήτη, υποστηρίζοντας ένα σύνολο που πρεσβεύει τα δικά του θέλω και απόψεις τρομοκρατώντας τον κόσμο και το σύστημα δεν πρεσβεύεις την ζωή και την αξιοπρέπεια. Η ζωή και η αξιοπρέπεια είναι η οικογένεια του καθενός, οι συνάνθρωποι που αναφέρεις πληρώνουν τις επιλογές τους, εάν θέλεις πραγματικά ζωή και αξιοπρέπεια να σκεφτείς ώριμα πριν πας στην κάλπη τον επόμενο μήνα. Επίσης θα πρέπει να καταλάβεις ότι η εποχή του Λενιν, Της κόκκινης πλατείας, κτλ έχει τελειώσει, Ισότητα, Δημοκρατία και Σεβασμός προς το πρόσωπο του κάθε ανθρώπου πρέπει να είναι η ζωή και η αξιοπρέπεια του καθενός από εμάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog