Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι νέοι κανόνες άσπρου- μαύρου Όπως μας τους δείχνουν οι street style muses

- Advertisement -

O all time classic, αλάνθαστος συνδυασμός λευκού- μαύρου πάει ένα βήμα παραπέρα, αφού οι σύγχρονες fashionistas, βάζουν σε αυτόν, την δική τους πινελιά, μέσα από τις καθημερινές τους εμφανίσεις…
Απλό και Δυναμικό

Τα λευκά ρούχα, σε συνδυασμό με τα μαύρα αξεσουάρ είναι μία ολόσωστη, κλασική επιλογή. Διατηρώντας σωστές ισορροπίες μεταξύ των δύο, αντίθετων χρωμάτων, πετυχαίνεις ένα αβίαστα δυναμικό look. Το μίνι, στενό φόρεμα, αποκτά ρομαντικό και νοσταλγικό χαρακτήρα, με την λευκή δαντέλα, ενώ, όλο το σύνολο, γίνεται πιο παιχνιδιάρικο, με τη μαύρη fedora. Η μακριά chain bag, φορεμένη χιαστί, προσδίδει σε όλο το look κοριτσίστικο αέρα. Τα μαύρα booties αποτελούν την τέλεια επιλογή για τις πρωινές εμφανίσεις, ενώ το λεπτό καλσόν είναι το καταλληλότερο για ένα απόλυτα επίκαιρο αποτέλεσμα

Fab & Glam

Αέρα από κόκκινο χαλί δίνουν τα μεγάλα, ασπρόμαυρα μοτίβα στο μακρύ φόρεμα. Το μαύρο σακάκι ρίχνει τους τόνους στην δραματικότητα του φορέματος καθιστώντας το κατάλληλο για πρωινές εμφανίσεις. Η oversized, δερμάτινη τσάντα αναβαθμίζει το στυλ σου, ενώ το μπλε κοβαλτίου, που είναι και από τα πιο hot χρώματα της σεζόν, βάζει την τελική πινελιά σε όλο το look, κάνοντας το αποτέλεσμα απολύτως φρέσκο και επίκαιρο.

Ανδρόγυνο σε παραλλαγή

Άντλησε έμπνευση από τα αγαπημένα, ανδρόγυνα looks. Διατήρησε, από αυτά, το σακάκι και το στενό παντελόνι, και «σπάσε» την αυστηρότητα της αντιθετικής διχρωμίας φορώντας sneakers- μην ξεχνάς πως οτιδήποτε μη- αναμενόμενο, δημιουργεί πάντα signature looks. Η τσάντα από σκληρό δέρμα, σε γήινους τόνους, δίνει μία urban χροιά στο καθημερινό στυλ. Η πασμίνα, στον τόνο της ζάχαρης, υποδεικνύει την πολυτέλεια και χαρίζει έναν γλυκό δυναμισμό.

Ατίθασα κομψή

Η τέλεια ladylike εικόνα, με φόντο τον συνδυασμό άσπρου- μαύρου, ανατρέπεται από ένα φουλάρι με νεκροκεφαλές. Για να του δώσεις cool χαρακτήρα, πέρασέ το χαλαρά γύρω από τον λαιμό σου, αφήνοντάς το να πέσει ανάλαφρα πάνω στο σακάκι. Ένα λατρεμένο, classy, rock στυλ.

Στυλ στο μίξερ

Η μαυρόασπρη μαρινιέρα δίνει αβίαστα χαλαρό χαρακτήρα στο μαύρο, ανδρικό κοστούμι. Η θηλυκή πλευρά της fashionista αναδεικνύεται με την προσθήκη μαλακής γούνας, σε ουδέτερο γκρι. Τα mix’n’match αξεσουάρ, όπως είναι η κεντημένη τσάντα και το καπέλο με western αναφορές, δημιουργούν ένα στυλ χαριτωμένο, γεμάτο φαντασία, με ρετρό αναφορές.

www.stylista.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog