Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πώς να κάνετε αθόρυβο σεξ σε ξένο σπίτι (στο οποίο σας φιλοξενούν)

- Advertisement -

Το”μούγκα στη στρούγκα” είναι απλά η αρχή. Ακολουθούν συμβουλές για ακόμη πιο καγκελάτο σεξ σε ξένο σπίτι, χωρίς να σε πάρουν μυρωδιά οι οικοδεσπότες σου (καλά,  πάντα σε παίρνουν μυρωδιά εν τέλει, μην βλέπεις που είναι ευγενικοί, δαγκώνονται και δεν λένε κουβέντα. Άσε που σας ακούνε και παίρνουν επίσης μπρος. Αλλά ο “ηχοβλεψίας” είναι θέμα που θα αναπτύξουμε μια άλλη φορά..!)…

Μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό και στο διά ταύτα, μιας και τέτοια “καίρια” ζητήματα δεν χρειάζονται εισαγωγές και φιοριτούρες.
Η μόνη λύση, λοιπόν, για το “σεξ του φιλοξενούμενου” είναι να πείσεις τη γκόμενά σου ότι το να αναστενάξετε στα μουγκά το στρώμα είναι ό, τι πιο kinky, αισθησιακό και αφροδισιακό. Για να αποφύγετε, τώρα, περαιτέρω θορύβους, βλέπε τριζαριστά κρεβάτια, ηχορυπαντικούς σομιέδες και κεφαλάρι κρεβατιού που κοπάνα-κοπάνα στον τοίχο μπορεί και να σε βγάλει τσούκου-τσούκου-γκολ στο δίπλα πλυσταριό για να “ξεπλύνεις τη ντροπή” (!), ρίξε τη βολική ζαριά του “σεξ στα όρθια”. “Βάστα τοίχο γιατί θα ζμπρώξω” και λοιπές τρανές ιαχές τύπου Γκουσγκούνης, καλά θα κάνεις να τις βάλεις στο mute. Άντε, το πολύ σφύρα το της κλέφτικα στ’ αυτί.
Από την άλλη τώρα, αν το σωστό σεξ για σένα συνεπάγεται ανεβασμένα ντεσιμπέλ τύπου σειρήνα πολέμου ενώ σκάει αεροεπιδρομή, καλύτερα μην καταχραστείς τη φιλοξενία των ανθρώπων, μιας και είναι σχεδόν βέβαιο ότι την επόμενη το πρωί, για παράδειγμα στον πρωινό καφέ, η πρώτη ατάκα που θα ακούσεις θα είναι (με πονηρό χαμογελάκι) “Περάσατε καλά χτες άκουσα, ε; Εντάξει, κάαατι πήρε τ’ αυτί μας…”. Πόσο ντροπή όμως μπορεί να νιώσεις εκείνη τη στιγμή, γιατί καλή η τσιρίδα όταν γίνεται το χοντροφάσωμα, αλλά η επόμενη μέρα είναι πάντα ενοχική, αν, όπως λέμε, φιλοξενείσαι. Στην τελική, σεβάσου τον οικοδεσπότη.
Βέβαια, υπάρχει κι άλλη δίοδος. Σουρεάλ, αλλά αν υπάρχει… ομαδικό πνεύμα, όλα είναι πιθανά. Αν το φιλικό ζευγάρι που σας φιλοξενεί είναι πραγματικά… φιλικό, τότε, προκειμένου να περάσουν στο ντούκου ενοχικά κι άλλα καταπιεστικά σύνδρομα, μήπως να συνεννοηθείτε στο timing και να κάνετε σεξ ταυτόχρονα; Ψιλοkinky! Ψιλοδιεστραμμένο! Ψιλοχαβαλέ! Ψιλο-ό, τι-να ‘ναι! Εσείς θα ακούτε εκείνους, εκείνοι θα ακούνε εσάς, οπότε την επόμενη το πρωί κουβέντα καμία εκατέρωθεν!
Το πιο επικίνδυνο, βέβαια, σε αυτό το (ψιλοτραβηγμένο) σενάριο είναι το σπίτι του φιλικού ζευγαριού να βγει στα τηλεπαράθυρα, με αεροφωτογραφία και συνεργεία τηλεοπτικά έξω από το μαντρότοιχο, με τιτλάκι κάτω από το ζωντανό ρεπορτάζ του STAR CHANNEL, “Η βίλα των οργίων στην Πάρο” (Νάξο/Σαντορίνη/Μύκονο/όπου φιλοξενείσαι τελοσπάντων).
Εν κατακλείδει, ζήτω το υπέροχο, απενοχοποιημένο σεξ του μουσαφίρη!

*mensguide.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog