Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-αναγνώστρια

- Advertisement -

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΔΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!…

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΡΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ!!!!!!!!!!! ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΛΗΡΩΝΩΣΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!! ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΑΝ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ 10 ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!!!!!!!! ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΛΕΦΤΑ? Ε? ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ!!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!! ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ.

maria

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπραβο και στην αναγνωστρια που εγραψε το κειμενο!!!!!!!!! και εγω απληρωτοι καθαριστρια ειμαι!!! θα παμε τουσ λογαριασμουσ μασ να τουσ πληρωσει ο κυριοσ δεδεσ !!!!!!!!! να μαζευτουμε ολοι αυριο που εχουν δημοτικο συμβουλιο!!!!!!!!!!

  2. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ..ΤΡΑΓΙΚΟ!

  3. Τι φταιει ο Δεδες οταν απο το κρατος δεν στελνουν λεφτα στις σχολικες επιτροπες?Η δεν γνωριζετε οτι πληρονοσαστε απο κει?Οσο για τα λεωφορεια ενημερωθειτε πρωτα τι εχει συμβει και μετα καντε σχολια.

  4. 10.04 μαλλον εσυ δεν γνωριζεισ ο προυπολογισμοσ εχει ερθει τι κανουν γενικοσ αφου φενετε οτι εισαι στα μεσα μασ ενημερωνεισ? η αν θεσ ελα να καθαρισεισ εσυ απο αυριο γιατι ειμαστε απληρωτη 3 μηνεσ συν αναδρομικα απο το σεμπτεμβρη!!!!!!!! ελα να καθαρισεισ απο αυριο καιμολισ πληρωθουμε θα στα δωσουμε αφου κεγεσε για τον δεδε η μαλλον ελατε μαζι!!!!!!!!! ο δεδεσ παιρνει τα λεφτα του καθε μηνα? ε? και τοθεμα δεν ειναι μονο τα χρηματα ειναι οι αποξιωση στα πρωσωπα μασ!!!!!!!!

  5. Ντροπή και αίοσχος για την λειτουργεία των σχολικών επιτροπών ντροπή και αίσχος για τις απλήρωτες καθαρίστριες που έκαναν ΠΑΣΧΑ με δανεικα, ντροπή και αίσχος για το οτι δεν έχουν τα ΕΠΑΛ και τεχνικές σχολές χρήματα για τα εργαστήρια τους.
    κ. ΔΕΔΕ γιώργο ο πατέρας μου έλεγε δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χορούν και εσύ προσπαθείς να βάλεις και άλλα . καλμάρησε λίγο και προσγειώσου!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog