Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μαριλένα Σούκουλη: “Τιμή μου”

- Advertisement -

Φίλες και Φίλοι,

Η απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά αποτελεί τιμή για την Κορινθία μας αλλά και τους ανθρώπους του Τόπου μας που συνεχίζουν να μάχονται με Αποφασιστικότητα και Ήθος για την Ελλάδα της Αξιοκρατίας, της Αξιοπρέπειας και της Αλληλεγγύης…

Παράλληλα αποτελεί σαφές μήνυμα ότι η μάχη για την Επικράτηση της Κοινωνίας της Εργασίας ενάντια στην Κοινωνία του Παραγοντισμού, του Παρασιτισμού και της Ιδιοτέλειας πρέπει να συνεχιστεί Αταλάντευτα, με Ψηλά το κεφάλι, προς Κάθε κατεύθυνση, Χωρίς εκπτώσεις.

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την αμέριστη Αγάπη αλλά και την Εμπιστοσύνη σας, στο Όραμα μας για την Ελλάδα της Δημιουργίας, για την Κορινθία της Πρωτοπορίας.

Η Ελλάδα, η Κορινθία είναι το Σπίτι μας και αξίζουν το Σεβασμό μας, το Σεβασμό Όλων.
Με σεβασμό
Μαριλένα  Σούκουλη
Υποψήφια Βουλευτής Επικρατείας Νέας Δημοκρατίας

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και τωρα θελεις να πιστεψουμε πως οτι μας λες ετσι ομορφα και ωραια μεγαλοστομα και γεματα ελπιδα οτι υπαρχει περιπτωση να τα πιστευεις βαθια μεσα σου ή οτι θα τα υλοποιησει το κομμα σου .
    Τι να σας πω , ντροπη σας !
    Δεν λεω σεβαστό το οτι θελεις να πολιτευθείς αλλα προς Θεου οχι αλλα ψεματα… φτανει….μπουχτισαμε !

  2. Για σιγά ρε παιδιά. Τιμή για την Κορινθία θα ήταν, αν αποφεύγοντας τα κομματικά μαγειρεύματα, έπειθες τον αρχηγό σου να βάλει φρένο στις πολιτικές κυβιστήσεις. Τιμή θα ήταν αν έπρεπε έτσι και αλλιώς, να βάλει η ΝΔ στο επικρατείας κάποιον από την Κορινθία, να έβαζε έναν επί σειρά ετών αγωνιστή του κόμματος, που για ελάχιστους ψήφους δεν βγήκε βουλευτής το 2009 και για πιο ελάχιστους δεν προσπέρασε τον Παπαληγούρα. Άρα μην πετάτε στα σύνεφα κυρία μου, φροντίστε έστω και τώρα αξιοποιόντας την "τιμή", να διεκδικήσετε την εθνική μας κυριαρχία που παραχώρησε το κόμμα σας στους δανειστές τοκογλύφους, με την υπογραφή της 2ης δανειακής σύμβασης.
    Διεκδικήστε ανθρώπινα μεροκάματα και συντάξεις που δέχτηκε να συμπιέσει το κόμμα σας στο όνομα της υποτιθέμενης ανάπτυξης. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να δεχτήτε ως τιμή για τους Κορίνθιους την θέση που σας έδωσε ο αρχηγός σας.
    Ένας πρώην Νεοδημοκράτης από το Λουτράκι

  3. Φτάνει πια,καταντήσατε μια αηδία.Πηγαίντε μέχρι τη γωνία να δείτε αν έρχονται οι ψηφοφόροι σασ.Ο κόσμος ψωμολυσσάει,η πατρίδα μας πουλιέται και αγοράζεται και εσείς το χαβά σας.Πρέπει να ντρέπεστε να κυκλοφορείτε ως ΝΔ πλέον.Πάντως να ξέρετε ότι όλα πληρώνονται!!
    Καλύτερα ελεύθεροι και πεινασμένοι παρά δούλοι και βολεμένοι.Αίσχος!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog