Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πολιτευτής της ΝΔ στην Πάτρα: «Στα @@ μου αν αυτοκτόνησαν»!

- Advertisement -

Οργισμένα σχόλια πυροδότησε η αποκάλυψη του Marios A στο Facebook μηνύματος που του έστειλε ο πολιτευτής της ΝΔ στην Πάτρα Γιάννης Δριμάλας
Γράφει ο Μάριος: «o Κύριος Giannis Drimalas πολιτευτής της ΟΝΝΕΔ & της ΝΔ ο οποίος μου έστειλε αίτημα φιλίας, με αφορμή ανάρτηση στον τοίχο του όπου έγραψε αυτολεξί τα λόγια του Αντώνη Σαμαρά στην πολιτική διαφήμιση της ΝΔ όπου και καταλήγει «ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ» και του απάντησα «Πάλι σήμερα είχαμε 3 αυτοκτονίες Γιάννη. Έχει δίκιο ο Σαμαράς. Θα τα καταφέρουμε. Να μην μείνει κανενας ζωντανος» μου έστειλε το ακόλουθο μύνημα στα εισερχόμενά μου:
«kalhspera!!!epidi den me 3ereis kai den se 3erw … gia na min paragnwristoume 8a protimousa na min 3anasxoliaseis ston teixo mou …. sta @@ mou an pe8anan – autoktonisan – skwto8ikan …. opws kai esena sta @@ sou an skwto8ikan 1000 stin tinisia ton perasmeno mhna!!!
mporeis na kaneis oti goustareis stis ekloges apla min me enoxleis….. euxaristw gia ton xrono sou!»»


Ο Γιάννης Δριμάλας που είναι γνωστός στην Πάτρα έσπευσε αμέσως να αλλάξει τις φωτογραφίες του προφίλ του, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά δυστυχώς για αυτόν οι εικόνες μένουν με ένα απλό print screen. Έπειτα, προφανώς έπεσαν «σφαλιάρες», άλλαξε και το όνομα του σε Giannis Dgiannis και τέλος, μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Γ. Δριμάλας έσβησε τελείως το λογαριασμό του στο facebook.

enimerosi24.gr
- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητό loutrakiblog, είναι η πρώτη φορά που επικοινωνώ μαζί σας. Αφού σάς συγχαρώ για τη δουλειά σας, οφείλω να σας εφιστήσω την προσοχή σε ορισμένα πράγματα σχετικά με το δημοσίευμα:

    1. Όπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε από το επίσημο site της Νέας Δημοκρατίας (www.nd.gr), ΔΕΝ υπάρχει πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα (ούτε σε κάποιο άλλο νομό) με το ονοματεπώνυμο Γιάννης Δριμαλάς.

    2. Όπως επισήμως ενημερώθηκα, και δεσμεύοντας την ΟΝΝΕΔ σάς μεταφέρω, δεν υπάρχει μέλος της ΟΝΝΕΔ στην Αχαΐα (ούτε σε κάποιον άλλο νομό) με αυτό το ονοματεπώνυμο.

    Άρα, είναι προφανές ότι ΑΝ έγινε τέτοια δήλωση (με το περιεχόμενο της οποίας προφανώς εναντιώνομαι) αυτή ουδεμία σχέση έχει με την ΟΝΝΕΔ ή τη Νέα Δημοκρατία. Επιτρέψτε μου δε να πω, ότι όσο αξιόπιστη είναι η πηγή (χρήστης facebook με προσωνύμιο Marios A), άλλο τόσο αξιόπιστη μπορεί να είναι και η πληροφορία.

    Με εκτίμηση,
    Παύλος Πέππας,
    Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κορινθίας.

  2. Kύριε Πέππα επειδή η παρέμβαση-διόρθωση που κάνετε είναι αρκετά σοβαρή θα την κάνουμε ανάρτηση.Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να ενημερώσουμε εγκαίρως τους αναγνώστες μας.

  3. Προς τον κύριο Πέππα.

    Αγαπητέ κύριε Πέππα ειλικρινά σας ευχαριστούμε για την παρέμβαση.
    Επειδή όμως εγώ έκανα την ανάρτηση – αναφέροντας και την πηγή στο τέλος της – να σημειώσω μόνο πως το όνομα του χρήστη φαίνεται στις φωτογραφίες και είναι ο κύριος Μάριος Ανδριόπουλος.

    Και πάλι ευχαριστούμε.

  4. Τελικά τι γίνετε ΄; Ισχύει ή δεν ισχύει το δημοσίευμα
    Όσον για εσάς κύριε πρόεδρε της ΟΝΝΕΔ , ο τίτλος σας τα λέει όλα , μόνο που συνηθίζεται να σας αποκαλούν αλλιώς όλους εσάς που είστε από κοντά στα κόμματα και περνούσατε καλά όλα αυτά τα χρόνια με τα γευματακια , τα ρουσφετακια ,τα δωρακια, τις εξυπηρετισουλες και άλλα .
    Επίσης μάθετε(αν δεν το γνωρίζετε )ότι έχετε και εσείς (οι πρόεδροι , οι γραμματείς , φαρισαίοι ,οι κουμπάροι κ.λ.π. ,κ.λ.π.) μεγάλο μέρος των ευθυνών για την σημερινή κατάσταση .
    Μην πασχίζετε λοιπόν με τόση σπουδή να καθαρίσετε το όνομα του κόμματος σας ,δεν κρίνετε από αυτό το γεγονός η αξιοπιστία του κόμματος σας αλλά από άλλα λάθη πολύ χειρότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog