Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ακούει και προτείνει λύσεις η Αθηνά Κόρκα

- Advertisement -
Τα χωριά της Νεμέας και τον Άγιο Βασίλη περιείχε το πρόγραμμα επισκέψεων της η υποψήφια Βουλευτής Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα…

Στην περιοδία της στο Καστράκι, τη Δάφνη, το Πετρί, τα Αηδόνια, την Αρχαία Νεμέα και τις Αρχαίες Κλεωνές είχε την ευκαιρία συνομιλώντας με συμπολίτες της να αναπτύξει τις θέσεις της ΝΔ και να ακούσει τους προβληματισμούς τους.
Τα θέματα που κυρίως τους ενδιέφεραν είναι τα αγροτικά ζητήματα, το υπερβολικό κόστος παραγωγής με τις αυξήσεις ρεύματος, πετρελαίου και του αναγκαστικού μεροκάματου καθώς και οι ελάχιστες ή μηδενικές αποζημιώσεις που τους δόθηκαν τα τελευταία χρόνια.
Οι αυξημένες εισφορές προς τον ΕΛΓΑ και τον ΟΓΑ σε συνδυασμό με την επιστροφή ΦΠΑ που έχει μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας μετά και την κατάργηση της ΔΟΥ Νεμέας, έχει ως συνεπεία όλοι οι έλεγχοι να γίνονται από τη ΔΟΥ Κορίνθου φέρνοντας τους αγρότες σε απελπιστική κατάσταση.
Οι φάκελοι των αγροτικών ενώσεων για την επιστροφή ΦΠΑ στοιβάζονται στην ΔΟΥ Κορίνθου επιτείνοντας το πρόβλημα των αγροτών οι οποίοι τις προηγούμενες χρονιές εισέπρατταν τα χρήματα τους αρχές Μάρτη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog