Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Δημ.Φ.Παπαγεωργίου:Μήνυμα προς Κορινθίους για τις εκλογές της 6ης Μαΐου

- Advertisement -

Αγαπητοί συμπατριώτες μου,
Οι εκλογές της 6ης Μαίου αποτελούν την κρισιμότερη εκλογική διαδικασία της Χώρας μας στη νεότερη ιστορία της…

Αναμετρώνται καιροσκοπικές δυνάμεις, επικίνδυνες δυνάμεις, οι παραδοσιακές δυνάμεις της στείρας και απόλυτης άρνησης και η παράταξη εκείνηπου παρά τα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος- αποτελεί τη μοναδική δύναμη πολιτικής σταθερότητας και ελπίδας για τη Χώρα μας.
Η απόφαση του κόμματος της ΝΔ για τη μη επιλογή μου ως υποψηφίου είναι σεβαστή. Εξάλλου οι αγώνες θα είναι πολλοί και θα είμαι πάντοτε στην πρώτη γραμμή της μάχης υπεύθυνα, αποφασιστικά, δυναμικά.
Για ένα νέο επιστήμονα, που παράλληλα με τις σπουδές του και την εργασία του, ήταν πάντοτε παρών μέσα από τους αγώνες της ΔΑΠ Νομικής Αθηνών, της ΟΝΝΕΔ, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κορινθία μας δεν μπορεί να αποτελεί είδηση η στήριξή μου. Είναι αυτονόητη και δεδομένη. Πάντοτε μαζί και δίπλα στους ανθρώπους της στα εύκολα και στα δύσκολα χωρίς παζάρια, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς τερτίπια και πέρα από τα όποια διλήμματα.
Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλες και όλους, που στήριξαν την πιθανή υποψηφιότητά μου και στάθηκαν δίπλα μου στο δύσκολο ξεκίνημα.
Θέλω να ευχαριστήσω και όλες και όλους εκείνους, που είχαν έναν καλό λόγο, έστω και αν δεν ήταν έτοιμοι από τώρα να σταθούν δίπλα σε μια γνήσια νεανική υποψηφιότητα.
Η εκτίμηση, η στήριξη, η συμπαράστασή τους είναι η ηχηρότατη εντολή να συνεχίσω αταλάντευτα τον κοινό μας αγώνα για την παράταξη, «το σπίτι μας» όπως είπε χαρακτηριστικά ο Κ.Καραμανλής, για την Πατρίδα μας, για το δύσκολο αύριο όλων μας.
Με ευθύνη,
Δημήτρης Φ.Παπαγεωργίου
Δικηγόρος
- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. el nino maravills

    απευθυνομενος προς τον κυριο παρ'ολιγον υποψιο με την Ν.Δ. θα ηθελα απλα να κανω μια σκεψη. Πως γινεται καποιοι να βγαινουν με περρισιο θαρρος και να διατυμπανιζουν οτι υποστηριζουν τα κομματα που μας εφθασαν μεχρι εδω. Νομιζουν οτι οι πολιτες ειναι ηλιθιοι…?
    δεν πρεπει να δινουμε βημα σε καιροσκπους οι οποιοι το μονο που κοιτανε ειναι η προσωπικη τους προβολη και το οικονομικο τους status quo.

    Υ.Γ. θα ηθελα να μου απαντηση καποιος διαχειριστης της σελιδας γιατι κοπηκαν καποια σχολια μου σημερα..?ηταν εβρυστικα ή συκοφαντικα?

  2. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΨΙΦΗΣΩ Ν.Δ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ. ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΦΩΤΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΟΝΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ . ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΑΜΕ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog