Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χρυσή Αυγή: Θα κάνουμε Τσίπρα και Γλέζο με τα κρεμμυδάκια

- Advertisement -

Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα σε Χρυσή Αυγή και Αλέξη Τσίπρα. Διαβάστε ποια δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τους εξόργισε.

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλη Γλέζο εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή.
Αφορμή υπήρξε η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Ant1 για το εάν πρόκειται να δεχτεί να συνομιλήσει με τη Χρυσή Αυγή στο ίδιο τραπέζι.
“Δεν έχω την πρόθεση να ανταλλάξω συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους”, απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Αμέσως μετά στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δημοσιεύθηκε η απάντηση τους.
“Του οφείλουμε συνεπώς την απάντηση, που η έλλειψη δημοσίου βήματος, μας στερεί τη δυνατότητα να του τη δώσουμε κατά πρόσωπο, όπως του αξίζει:
Καίτοι μη βρώσιμος, ως νερόβραστος, ο νεοκομμουνιστής Τσίπρας έχει δίκιο να μας φοβάται. Διότι πολύ σύντομα, του υποσχόμαστε ότι εντός Βουλής θα τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια.
Και αυτόν και τους ομοίους του και το ίνδαλμά του, τον κρονόληρο Μανόλη Γλέζο, εμετικό υμνητή του τυράννου των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, Εμβέρ Χότζα, που εβδομήντα χρόνια τώρα εμπαίζει τον ελληνικό λαό με την δήθεν αντιστασιακή παραμύθα του”.
πηγή : news247.gr
- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΟΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΩΠΩ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΔΑΚΡΥΩΝ

  2. OTI EINAI H XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΙΑ ΟΜΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ

  3. Δεν πξστευω πως ολοι αυτοι που θα ψηφισουν την χρυση αυγη γνωριζουν τι πραγματικα σημαινει….Αν γνωριζαμε τι ψηφιζαμε τοσα χρονια σιγουρα δεν θα φταναμε σε αυτο το σημειο που φτασαμε…Αν θελετε να γελασετε φιλοι μου νοικιαστε καμια ταινια..μην παιζεται με τετοια πραγματα….

  4. Επειδη μιλάτε για να κάνετε χαβαλέ και θέλετε να μπει στη βουλή η χ.α έχω να σας πω το εξής: παιδιά μάλλον είστε μπεμπεκόσαυροι, είστε δεινόσαυροι επαναστάτες… και φταίνε ά λ λ ο ι γι αυτό όχι εσείς. Συγγώμη αλλά είναι τόσο πελώρια η άγνοιά σας όσο και το σώμα των δεινοσαύρων. Ώσπου να φθάσει το ερέθισμα του πόνου στον εγκέφαλό σας κάποιος σας έχει ήδη φάει-χρόνια τώρα- την ουρά και αιμοραγείτε ακατάσχετα! Είναι λυπηρό να θέλετε να μπεί η χ.α στη βουλή έστω και για χαβαλέ!

  5. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΣΥ Α.Μ.Π: είναι τόσο πελώρια η άγνοιά σας όσο και το σώμα των δεινοσαύρων. Ώσπου να φθάσει το ερέθισμα του πόνου στον εγκέφαλό σας κάποιος σας έχει ήδη φάει-χρόνια τώρα- την ουρά και αιμοραγείτε ακατάσχετα! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ! ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΥΤΗΝ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΕΛΙΚΑ!

  6. …επειδή δεν πρόκειται να το κάνω ανάρτηση ,για να τους διαφημίσω τζάμπα,όποιος θέλει ας μπει να το δει,για να πάρει μια μικρή ιδέα του τί πρεσβεύει ο καθένας μας…
    http://www.youtube.com/watch?v=cT0a191RUIo
    …και μετά τον αρχηγό,μιλάει και ο κούτβης…
    http://www.youtube.com/watch?v=IU7D1ZmrlnE

  7. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ …ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ …..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΒΑΛΕΣ ΑΥΤΟΣ ,ΒΡΗΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ….

  8. ΟΝΤΩΣ ΡΕ Α.Μ.Π ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ; ΤΟΣΟ ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΓΝΟΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!

  9. s-spinos:
    Οι Ταγματασφαλήτες, οι Χίτες, οι Μαυραγορίτες, οι Γερμανοτσολιάδες και ο λοιπός συρφετός των δοσίλογων προδοτών του Ελληνικού λαού, δεν κατάφεραν ποτέ παρά την κρατική υπόθαλψη να βρούν δικαίωση στη συνείδηση των Ελλήνων,βγαίνουν τώρα μερικά από τα παιδιά και τα εγγόνια τους να απειλήσουν ποιούς;;;
    Παιδάκια, διαβάστε λίγο καλύτερα την ιστορία και αφήστε τις απειλές, το Γλέζο, τον Αρη, τους 200 της πρωτομαγιάς και πολλές χιλιάδες ακόμα ανώνυμων Ελλήνων πατριωτών δεν κατάφερε να τους κάνει με τα κρεμμυδάκια ούτε η χιτλερική βαρβαρότητα παρά την αμέριστη βοήθεια που τους προσφέρατε.
    Ησυχάστε και αν πραγματικά αγαπάτε αυτό το λαό και τη χώρα στην οποία κατοικοεδρεύει μην τον προκαλείται, εις βάρος σας θα καταλήξει.

    υ.γ. Το ταγματασφαλήτες δεν αποτελεί ορθογραφικό λάθος >ταγματασφαλίτες<

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog