Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σε Χιλιομόδι,Νεμέα και Αθίκια η Αθηνά Κόρκα μέσα σε πολύ καλό κλίμα

- Advertisement -

Η υποψήφια Βουλευτής Κορινθίας κα Αθηνά Κόρκα επισκέφθηκε εχθές το Χιλιομόδι, τη Νεμέα και τα Αθίκια. Η κα Κόρκα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με δεκάδες συμπολίτες της. Ιδιαίτερα αγαπητή η Αθηνά διότι έχει κολλήσει ταδικά της ένσημαμε την δράση της μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο στην προηγούμενη θητεία της…

Ξέρουν τι ψηφίζουν και ξέρουν ότι βρισκόταν και βρίσκεται κοντά στα προβλήματα της Κορινθίας μαχόμενη για λύσεις και την εμπιστεύονται για να βοηθήσει και αύριο.

Η κα Κόρκα σε συνομιλίες με φίλους στη Νεμέα υποστήριξε ότι «ο κόσμος πρέπει να στηρίξει εκείνους που έτοιμοι να προωθήσουν διαρθρωτικές αλλαγές ώστε να δοθεί η δυνατότητα να βγει η χώρα από την κρίση. Να εξασφαλίσουμε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης ιδιαίτερα για τους νέους και τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν πιο βίαια την ανεργία».
Οι συμπολίτες της την ενημέρωσαν για τα προβλήματα στην παραγωγή των προϊόντων τους με τις τιμές για τα λιπάσματα να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο. Συζήτησαν για το μείζον πρόβλημα με τις αποζημιώσεις του περονόσπορου και του παγετού. Οι παραγωγοί είναι απηυδισμένοι με την πρόνοια του κράτους που τους έχει αφήσει στην τύχη τους.
Η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να δώσει λύσεις στα σημερινά αδιέξοδα και έχει αποδείξει έμπρακτα ότι είναι η μόνη παράταξη κοντά στους αγρότες. Για να κυβερνηθεί ο τόπος μας πρέπει να υπάρξει νικητής στις εκλογές και αυτός να είναι ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ.
Από το Γραφείο Τύπου της Αθηνάς Κόρκα
Η Κορινθία μας ενώνει_
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog