Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τι καιρό θα κάνει σήμερα;

- Advertisement -

Βελτιωμένος αναμένεται να είναι σήμερα Κυριακή 29 Απριλίου 2012 ο καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική και νότια χώρα και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά…

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 16 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια σήμερα Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου τις μεσημεριανές ώρες θα στραφούν σε νότιους και θα εξασθενήσουν.

ΠΗΓΗ: meteo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog