Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

H Whitney Houston είχε κρυφό δεσμό με τον Michael Jackson;

- Advertisement -

Προκαλεί για ακόμα μια φορά με τις δηλώσεις του για τον Μάικλ Τζάκσον (Mixhael Jackson) ο Βρετανός πρώην σωματοφύλακας του αείμνηστου σταρ Ματ Φίντες (Matt Fiddes), ο οποίος έχει ισχυριστεί ότι δώρισε το σπέρμα του στον Τζάκσον προκειμένου ο τραγουδιστής να αποκτήσει τον γιο του Πρινς Μάικλ (Prince Michael)…

Αυτή τη φορά ο 32χρονος Φίντες μίλησε στη Βρετανική εφημερίδα Sun αποκαλύπτοντας ότι ο Tζάκο και η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) δεν ήταν μονο φίλοι αλλά διατηρούσαν κρυφό δεσμό για ένα διάστημα. Μάλιστα ο τραγουδιστής ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και δεν κατάφερε ποτέ να την ξεπεράσει.

«Όταν αγκαλιάζονταν, ψιθύριζαν ο ένας στον άλλο πόσο αγαπιόντουσαν. Το συναίσθημα ήταν γραμμένο στα πρόσωπά τους» δήλωσε o πρώην σωματοφύλακας στην εφημερίδα Sun, δίνοντας λεπτομέρειες για τη σχέση τους. Γνωρίστηκαν το 1991, μια περίοδο που ήταν και οι δυο στο άνθος της καριέρας τους. Ο Μάικλ ήταν 33 ετών και η Γουίτνεϊ 28. «Ουσιαστικά η Γουίτνεϊ μετακόμισε στο ράντσο του Μάικλ. Η σχέση τους κράτησε μόνο 2 εβδομάδες αλλά ο Μάικλ πάντα ήλπιζε να προχωρήσει παραπέρα. Ξέρω ότι ονειρευόταν να την παντρευτεί».

Ο Φίντες επικαλείται το πάθος ανάμεσα στους δύο τραγικούς σταρ, για να αποδείξει όπως λέει ο ίδιος ότι ο Μάικλ Τζάκσον δεν ήταν σε καμία περίπτωση ομοφυλόφιλος.

Όσο για τη σύντομη σχέση της μεγάλης ντίβας της μουσικής με τον μεγαλύτερο αδερφό του Μάικλ, Ζερμέν (Jermain), που έγινε γνωστή πριν από λίγο καιρό, ο Φίντες ισχυρίζεται πως ο τραγουδιστής έγινε έξαλλος όταν το έμαθε αλλά αυτό δεν άλλαξε τα αισθήματά του για τη Γουίτνεϊ.

Πηγή: radar.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog