Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Κώστας Λογοθέτης στην ομιλία του Πάνου Μπεγλίτη

- Advertisement -

Στην ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κορινθίας στο Πνευματικό Κέντρο, βρέθηκε ο δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης…

Μάλιστα, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δέχτηκε να προλογίσει τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, λόγω της βαθιάς φιλίας που τους συνδέει χρόνια. Η κίνηση αυτή, σχολιάστηκε ιδιαίτερα, καθώς αρκετοί υποψήφιοι βουλευτές έχουν δώσει το παρόν στην πόλη του Λουτρακίου και ο δήμαρχος, δεν τους έκανε την χάρη ούτε να εμφανιστεί έστω και για τα μάτια του κόσμου. Δείτε όσα   δήλωνε στις 11 Φεβρουαρίου για την πολιτική του Μνημονίου:

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ταχει χασει τελειως ο λογοθετης-θα τον παρει μαζι του ο μπεγλιτης…….στο ραφι της πολιτικης.αρε κωστα μανταρα ταχεις κανει βρε μαναρ

  2. Για σταθείτε να ακούσουμε τον 8:13, που ξέρει την αλήθεια, έλα για πες την.
    Γραμμάτια ξεπληρώνει ο Δήμαρχός σου, αδελφέ, κολλητοί δεν ήταν ποτέ, βόλευε καταστάσεις και έτσι το παρουσιάζατε!!! αλλά άσχετα από αυτό το ίδιο πολιτικό τέλος θα έχουν!!!

  3. Κώστα Λογοθέτη είμαι περίεργος τι θα σκαρφιστείς για αυτή την ιστορία. Σε έχω παρακολουθήσει πολλές φορές πως με τον λόγο σου προσπαθείς να κάνεις το άσπρο – μαύρο. Τώρα τι θα βρεις να πεις; Θα τα ρίξεις στα παιδιά του blog; Θα τα ρίξεις στον Μπεγλίτη; Θα τα ρίξεις στον άνθρωπο που τους το είπε; Θα μας πεις ότι είναι μακροχρόνια η φιλία σας και έπρεπε να το κάνεις; Θα μας πεις ότι ντρέπεσαι που κάποιοι ασχολούνται με αυτά τα πράγματα (και κάπου εκεί θα κολλήσεις και τη λέξη ειλικρινά); Θα ζητήσεις συγνώμη; Δεν θα αναφερθείς καθόλου στο θέμα στο επόμενο Δ.Σ.; Θα βγάλεις δελτίο Τύπου 2 εβδομάδες μετά (όπως με το νερό) και θα είναι εναντίον του blog; ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ! Βγες και απολογήσου στο λαό του Λουτρακίου: Γιατί αν το ξέχασες είσαι δήμαρχος και εκπροσωπείς την πόλη και όχι τον εαυτό σου. Λυπάμαι λοιπόν ειλικρινά (για να μιλήσω και στη γλώσσα σου) που με εκπροσώπησες στον άνθρωπο που γκρέμισε τις ελπίδες μου και χάλασε τα όνειρά μου…

  4. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ; ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ .

  5. Φίλε 11.32 ας είναι καλά ο κ.Παύλου που προσφώνησε τον άλλον άξιο βουλευτή τον κ.Κόλλια!!! Όχι θα διαφοροποιείτο από τον κ.Λογοθέτη!!!
    Αλλά δεν έχει καταλάβει ούτε αυτός ότι ο λαός που τον ψήφιζε δεν στηρίζει πλέον τα δύο μεγάλα κόμματα. Ζει ακόμα στον κόσμο του!!! Την Κυριακή το βράδυ θα ξυπνήσει κι αυτός.
    Ας έρθουν να ζητήσουν πάλι την ψήφο μας όλοι τους!!!

  6. Ρε φίλε 8:20, εσύ που είπες και για τα παντελόνια, έχεις να μας πεις τίποτα σοβαρότερο?? γιατί μας τρέλανες στα γνωμικά!!

  7. την κυριακή θα λάβετε μήνυμα απο τον κόσμο που θα σας εκπλήξει. ο κόσμος είναι σοφός. Μερικοί θέλουν να οργίσουν και να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο.
    θα λαβετε το αποτελεσμα.
    Σιγουρα ο ισχυρος δικομματισμος έσπασε αλλά το λάθος της ακυβαρνησιας ειναι επισης τεραστιο λαθος. Και θα παμε μέσα στο καλοκαιρι με προεκλογική περίοδο. και τοτε θα δεις κωλοτουμπες;; εκει θα δεις ανεργια; εκει θα δεις κλειστα μαγαζια!!

  8. Τελικα παλι τα καταφεραν αντι ο κοσμος να ειναι εναντιων ολων των προδοτων που ειναι συνενοχοι και οταν λεω ολων ενοοω ΟΛΩΝ ,φτασαμε παλι οπως παλια να ερχομαστε σε ανιπαραθεση μεταξυ μας που ειμαστε ολοι στο ιδιο καζανι.
    Επειδη σχολιαζω τους παντες θελω και εδω να σχολιασω με μια ερωτηση
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ (προσεχτε τι λεω για τον τοπο του ,οχι για γνωστους και φιλους οπως μεταθεσεις,μεταταξεις και δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσε να κανει )
    ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ
    εεε???? εεεε ???? ποιος ηρθε ??? καλα καταλαβα

    ((ΠΗΓΑΣΟΣ))

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog