Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Mε αρκετά μετάλλια γύρισε το τμήμα στίβου του Ποσειδώνα από την Πάτρα

- Advertisement -

Στον Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας ολοκληρώθηκε στις 28 και 29 Απριλίου 2012 το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου κατηγορίας ΠαίδωνΚορασίδων για την Περιφέρεια Πελοποννήσου (1ος Όμιλος ). Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 29 ομάδες από 9 νομούς της Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων…

Η ομάδα στίβου του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου κατετάγει 2η στην βαθμολογία στην κατηγορία παίδων. Πρόκειται για μία μεγάλη διάκριση των παϊδιών μας του στίβου, αφού πολλές ομάδες από μεγάλες πόλεις υπολείπονται στην βαθμολογία.
Στην κατηγορία παίδων ο Ποσειδών κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στα αθλήματα των 4 χ 100μ και στα 4 χ 400μ, και ένα αργυρό μετάλλιο στα 200μ. με χρόνους 44.77’’, 3.3982’’ και 2410’’ αντίστοιχα.
Στην γενική βαθμολογία ΠαίδωνΚορασίδων η ομάδα του Ποσειδώνα κατέλαβε την 7η θέση με σύνολο βαθμών 75 ανάμεσα σε 29 ομάδες. Σημειώνεται ότι σχετικά με την περσινή χρονιά η βαθμολογία του Ποσειδώνα είναι διπλάσια (πέρσι κατέκτησε 37,5 βαθμούς). Η επιτυχία των αθλητών υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική με δεδομένο και το μικρό της ηλικίας τους. Η διάκριση αυτή δείχνει ότι με συστηματική προπόνηση οι αθλητές μας μπορούν να κατακτήσουν ακόμα υψηλότερες επιδόσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους για τα αποτελέσματα που έφεραν.
Οι αθλητές της αποστολής είναι οι παρακάτω
ΑΓΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΣΛΑΝΗ ΜΙΧΑΕΛΑ
ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΟΛΓΑ
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΔΩΔΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΙΛΑΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
ΚΟΙΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Προπονητές
Σέκερη Χριστίνα και Κακούρος Γιάννης
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog