Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Και νέες ιερόδουλες βρέθηκαν να σκορπούν το θάνατο του AIDS

- Advertisement -

Και νέα περιστατικά εκδιδόμενων γυναικών φορέων του Aids εντόπισαν σήμερα οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία προσήγαγε 34 παράνομες ιερόδουλες ενώ κατά τον έλεγχο των επιστημόνων διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον άλλες 4 έχουν μολυνθεί με τον ιό…

Συνολικά μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν εντοπιστεί δώδεκα ιερόδουλες που είναι οροθετικές και οι οποίες έχουν ήδη λάβει προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος τους με τις κατηγορίες:

– βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης
– βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα
– παράβασης του νόμου περί εκδιδομένων γυναικών

Πάντως, για τό θέμα που προέκυψε για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε μέσω Facebook ότι “η δημοσίευση των στοιχείων των ιερόδουλων είναι νομιμότητα κι ας κόπτωνται οι Φαρισαίοι”.

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος ξεσπάθωσε και αποκάλεσε γαϊδούρια όσους άντρες έχουν πάει με τις συγκεκριμένες ιερόδουλες χωρίς προφυλαχτικό θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την οικογένειά τους, ενώ ζήτησε να ποινικοποιηθεί το σεξ χωρίς προφυλαχτικό.

Την ίδια ώρα εκατοντάδες τηλεφωνήματα γίνονται στο ΚΕΕΛΠΝΟ (ξεπέρασαν τα 1600) από άνδρες που συνευρέθηκαν με εκδιδόμενες χωρίς προφύλαξη. Επικρατεί στην κυριολεξία πανικός στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ το τραγικό σε όλο αυτό είναι πως μεταξύ όλων εκείνων που τηλεφωνούν είναι και πολλοί ανήλικοι.

Πάντως οι επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ που εξέτασαν πάνω από 100 ιερόδουλες τα τελευταία 24ωρα εκτιμούν ότι οι οροθετικές είναι πολλοί περισσότερες καθώς πολλές εκδιδόμενες έχουν εξαφανιστεί από τις πιάτσες καθώς έχουν μάθει για τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ και της αστυνομίας.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ στα εξής τηλέφωνα:
· Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
· Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ: 210 52 12 054.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μή πηγαίνετε ρε σε οίκους ανοχής..Βρείτε μια κοπελίτσα να χαρείτε τον ερωτάς σας.Καταστρέφετε τις ζώές σας και την ψυχολογία σας εκει μέσα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog