Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρόγραμμα κοινών εμφανίσεων υποψηφιών ΟΧΙ Κορινθίας

- Advertisement -

Το πρόγραμμα των κοινών εμφανίσεων των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του Ο.Χ.Ι.
στο Νομό μας είναι το ακόλουθο:

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012      : Κόρινθος, Έναντι Εκλογικού (Κύπρου 56), στις 8:00μ.μ. 
Πέμπτη 3 Μαΐου 2012        : Κιάτο, Πλατεία Ελευθερίας (απέναντι από το Δημαρχείο), στις 7:00μ.μ. 
Πέμπτη 3 Μαΐου 2012        : Ξυλόκαστρο, Πλατεία Αγίου Βλασίου, στις 9:00μ.μ.
Παρασκευή 4 Μαΐου 2012  : Λουτράκι, στο σταθμό Ο.Σ.Ε., στις 8:00μ.μ.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

    Ο υποστηρικτής των κουκουλοφόρων Τσίπρα,
    προσπαθεί να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους.

    Αποκρύπτει τις συνέπειες της μερικής έστω
    στάσης πληρωμών του εξωτερικού χρέους.

    Εάν θα μας επιτρέξουν την παραμονή στο ευρώ και την ΕΕ,
    όταν η Τουρκία έχει προενταξιακές σχέσεις με
    την ΕΕ και ελπίζει, όχι αβάσιμα,
    ότι θα γίνει μέλος της.
    Φανταστείτε Τουρκία μέσα κ εμείς έξω!!
    Ανυπολόγιστη εθνική περιπέτεια!

    Επίσης δεν μας λέει τίποτε για συντάξεις και
    μισθούς Ιουνίου.

    Τόση ανευθυνότητα;;;

  2. Προσοχή κίνδυνος….θα μας πάρουν τα σπίτια, θα μας πάρουν τα λεφτά από τις τράπεζες, θα μας βάλει στην φυλακή η Εφορία, θα μας πάρουν τα παιδιά μας, θα μας πάρουν τα αυτοκίνητα, θα μας πάρουν ότι βρούνε εάν ψοφίσετε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-Ντόρα-ΔΡΑΣΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ-ΔΗΜΑΡ….

    Αυτό είναι σχόλιο….

  3. Μετά από μια- δυό αναβολές και μια καθυστέρηση τριών τετάρτων της ώρας ο τηλε-καθηγητής κ. Καζάκης επιτέλους εμφανίστηκε, στο νέο δημοτικό σχολείο της Κονίστρας. Παρουσίασε τη συμμετοχή του στο κόμμα του "ΟΧΙ", μια «εκλογική συνεργασία» του λεγόμενου ΕΠΑΜ με τη «Δημοκρατική Αναγέννηση» του (αρχικά στελέχους και υπουργού του ΠΑΣΟΚ, μετά «συνεργαζόμενου» με τη ΝΔ) Στέλιου Παπαθεμελή και ΟΧΙ μόνο..
    Η ομιλία του χαρακτηριζόταν από αναφορές (ΜΟΝΟ) σε οικονομικά στοιχεία που αφορούν στο πως έφτασε η Ελλάδα σε αυτή τη δεινή θέση. Το γεγονός όμως ότι δεν είναι μόνο η Ελλάδα σε αυτή τη θέση και είναι και άλλες χώρες στην ίδια κατάσταση δεν αναφέρθηκε. Στην σχεδόν γηπεδικού ωραρίου ενενηντάλεπτη ομιλία του, ουδεμία αναφορά δεν έγινε στο πως δημιουργήθηκε τελικά αυτή η κρίση και ποιος είναι υπαίτιος αυτής. Χαϊδεύοντας τα αυτιά του κόσμου με ειρωνικότατο ύφος και εκφράσεις που είναι πολύ εύπεπτες, ο κ. Καζάκης έπαιξε πολύ ωραία το ρόλο του, αποσπώντας μέχρι και χειροκροτήματα από τις πρώτες σειρές. Προφανώς δεν τον βόλευε να πει και τίποτε βαθύτερο στην παρούσα φάση που, ώ του θαύματος, σκοπεύει να συμμετάσχει σ'αυτόν τον ορυμαγδό «ξεπουλημένων δοσίλογων» (λόγια του ίδιου) της βουλής. Απορίας άξιο βέβαια πως εκεί που φτύνεις, στο τέλος όχι μόνο γλείφεις, δαγκώνεις κιόλας! Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που υποτίμησε το ακροατήριό του λέγοντας –απαντώντας στην εύλογη απορία του τι τελικά είναι αυτή η κρίση και εμφανώς εκνευρισμένος που του έγινε τέτοια ερώτηση- πως οι όροι "καπιταλισμός" και "αστική τάξη" είναι όροι που μόνο σε αμφιθέατρα είναι καλό να κουβεντιάζονται. Με λίγα λόγια ο κ. Καζάκης λάδι τον έβγαλε το καπιταλισμό και τη κρίση του και άφησε τις κλασσικές εντυπώσεις ότι φταινε μόνο κάποιοι κακοί άνθρωποι.. Καραμπινάτο ανάχωμα λοιπόν αυτών που τάχα μου λέει ότι παλεύει.
    Εξίσου εύλογα ερωτήματα γεννήθηκαν, και από τα ίδια τα μέλη του ΕΠΑΜ(!), όταν είπε πως το κόμμα του ΟΧΙ θα υφίσταται μόνο μέχρι τις εκλογές και μετά καλό είναι ο καθένας να τραβήξει το δρόμο του. Με λίγα λόγια το ζήτημα είναι να μπει στη βουλή ο κ. Καζάκης.

    Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του…….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog