Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αγωγή σε πασίγνωστο ηθοποιό από άντρα μασέρ για σεξουαλική παρενόχληση!

- Advertisement -

Αγωγή εναντίον πασίγνωστου ηθοποιού κατατέθηκε πριν από λίγες μέρες από άντρα μασέρ ο οποίος υποστηρίζει ότι ο εναγόμενος προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί του κατά τη διάρκεια του μασάζ…

Τις κατηγορίες αυτές αντιμετωπίζει ο John Travolta ο οποίος στο παρελθόν έχει αρνηθεί επανειλημμένα ότι δεν είναι gay. Σύμφωνα όμως με την αγωγή που κατατέθηκε εις βάρος του, κατά τη διάρκεια του μασάζ που έκανε –για το οποίο έδωσε 200 δολάρια για μία ώρα- άγγιξε τα γεννητικά όργανα του μασέρ του. Στο ίδιο έγγραφο ο μασέρ περιγράφει πως ο Travolta γδύθηκε εντελώς και όταν ξάπλωσε στο κρεβάτι για το μασάζ, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να βγάλει την πετσέτα που κάλυπτε τα επίμαχα σημεία. Όταν μάλιστα το μασάζ έφτανε στο τέλος του, σύμφωνα πάντα με την αγωγή, ο 58χρονος σταρ άγγιξε τα γεννητικά όργανα του έκπληκτου μασέρ. Ο τελευταίος υποστηρίζει με την αγωγή του ότι εκείνη τη στιγμή ενημέρωσε τον ηθοποιό ότι ήταν επαγγελματίας και σε καμία περίπτωση δεν πήγαινε με πελάτες του.
Κάτι στο οποίο δεν έδειξε να δίνει και πολλή σημασία ο Travolta, ο οποίος σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του μασέρ συνέχισε την προσπάθειά του να πέσει στο κρεβάτι μαζί του. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο του δικαστηρίου με τον John Travolta φυσικά να αρνείται όλους τους ισχυρισμούς του μασέρ για τον οποίο κάνει λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

*gossiptv

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog