Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας

- Advertisement -

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ευχαριστεί όλους τους πολίτες που στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο μας στο νομό και υπέρ-τριπλασίασαν τα ποσοστά του,  σε σχέση με τις εκλογές του 2009…

Είμαστε αποφασισμένοι να συμπράξουμε με όλους αυτούς τους ανθρώπους και να αναδείξουμε τα θέματα που αφορούν την περιοχή μας με μεγαλύτερη πλέον συνέπεια εφόσον για πρώτη φορά αριστερός βουλευτής, η Μαρία Θελερίτη, αντιπροσωπεύει το νομό μας στο κοινοβούλιο.

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την από κοινού οργάνωση της δράσης μας με όλους τους πολίτες που θέλουν να συμμετέχουν ισότιμα σε αυτές. Παράλληλα, είμαστε αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουμε από τις βασικές αρχές του προεκλογικού μας προγράμματος, την καταγγελία της δανειακής σύμβασης και των μνημονίων και να απαντήσουμε με αποφασιστικότητα και δημοκρατικά σε κάθε προσπάθεια κατασυκοφάντησης του πολιτικού μας χώρου από τις μνημονιακές δυνάμεις.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

www.syrizakorinthias.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ελπίζουμε οι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανακουφίσει οικονομικά το λαο και θα μας απαλλάξει απ'τους γερμαναράδες και τους τραπεζίτες τους.Όλος ο ελληνικός λαός περιμένει από αυτό να εκτελέσει το χρεός του και να τον βοηθήσει να ανασάνει και να αναπτυχθεί.Σας δίνουμε τις ευχές μας να κάνετε το μέγιστο δυνατό γιατί κρεμόμαστε ουσιαστικά από τις ενεργειές σας.
    Όσον αφορά τα εθνικά θέματα παρουσιάζετε ελλέιψεις και σφάλματα στην πολιτική σας και θα έπρεπε να καλλιεργήσετε την πατριωτική σας συνείδηση.Φιλικα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog