Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ποια γνωστή παρουσιάστρια μπουγέλωσαν σε bar;

- Advertisement -

Είναι ξανθιά, όμορφη και κάνει καθημερινή εκπομπή. Φαίνεται ότι η τηλεοπτική έκθεση και η αναγνωρισιμότητα έχουν επηρεάσει τη συμπεριφορά της.  Ομολογουμένως οι κινήσεις της προκαλούν εντύπωση γιατί η εικόνα που υπάρχει γι’αυτήν είναι διαφορετική, καθώς όσοι τη γνωρίζουν   έστω κοινωνικά, λένε  ότι είναι ευγενική και διακριτική, αν και η εξωτερική της εμφάνιση είναι θορυβώδης…

Η παρουσιάστρια διασκέδασε σε γνωστό πολυχώρο-bar του ιστορικού  κέντρου, στο οποίο συχνάζουν μεταξύ άλλων καλλιτέχνες και άνθρωποι των μέσων ενημέρωσης. Κάποια στιγμή στη διάρκεια της βραδιάς θέλησε να πιει νερό, αλλά μπροστά από την μπάρα ήταν συγκεντρωμένο πλήθος κόσμου και έπρεπε να περιμένει αρκετή ώρα. Απ’ ότι φαίνεται όμως δεν είχε υπομονή και τους παραμέρισε όλους για να περάσει και να ζητήσει από το barman να τη σερβίρει. Του ζήτησε λοιπόν με απαίτηση να της δώσει ένα ποτήρι νερό. Εκείνος θύμωσε με το ύφος που είχε και τον τρόπο που του μίλησε και αντέδρασε αμέσως: « Νερό θέλεις, πάρ’ το!» είπε και τη… μπουγέλωσε πετώντας το ποτήρι με τον νερό επάνω της.
Ο barman εξήγησε στους συναδέλφους του ότι τον ενόχλησε η υπεροψία της. Η παρουσιάστρια εκείνη τη στιγμή συγκράτησε το θυμό της και δεν… ξέφυγε, ωστόσο φρόντισε στη συνέχεια να βρει το αφεντικό και να ζητήσει να γίνει επίπληξη στο barman.
Ελπίζουμε τουλάχιστον να μην χάσει τη δουλειά του εξαιτίας αυτού του περιστατικού… Θα σας ενημερώσουμε σύντομα!

*entertv

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog