Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Προφυλακιστέος 49χρονος που δολοφόνησε αλλοδαπό διαρρήκτη..

- Advertisement -

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 49χρονος που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, σκότωσε έναν 39χρονο Ρουμάνο, ο οποίος προσπάθησε να κλέψει υλικά από μια αποθήκη στο χωριό Τραπεζοντή, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Σπάρτη…
Ο 49χρονος που θα οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου ή
Κορυδαλλού, είχε λάβει προθεσμία να απολογηθεί σήμερα το πρωί.

Ο ανακριτής έλαβε την απολογία του κατηγορούμενου στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, προκειμένου να μην προκληθούν εντάσεις, ανάλογες με αυτές του περασμένου Σαββάτου έξω από το δικαστικό μέγαρο, αφού και σήμερα από το πρωί, έξω από το κτίριο της αστυνομίας στη Σπάρτη, υπήρχε συγκέντρωση στήριξης διακοσίων και πλέον πολιτών, στον 49χρονο δράστη.

*protohema

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .

  2. Ο ελληνας πολιτης Κυριε του νομου ειναι πολυ ειρηνικος ανθρωπος, κανει την δουλεια του ,παει στο σπιτι του,αφου εσεις η πολιτεια που τα παιρνετε για να του δωσετε προστασια δεν μπορειτε. Φυσικα θα γινετε αυτο το συμβαν,να δω ποσους τελικα πολιτες θα χωσετε στην φυλακη γιατι παν να προστατευσουν με την ζωη τους την περιουσια που μωχθησαν δουλεβωντας.Αυτη ειναι μονον η αρχη..

  3. Συνηδητοποιούμε, επιτέλους απο σχόλια των οπαδών τη,ς χρυσής αυγής, τον εγκληματικό της ρόλο,με εγκώμια σε δολοφόνους, συμμετοχή σε ληστείες , μαχαιρώματα και μπραβιλικια. Με έναν φύρερ σαν τον Μιχαλολιάκο, θα γίνεται το κόμμα του Κορυδαλού, σύντομα. Και για να μην ξεχνιόμαστε η παλιά φουρνιά των νεοναζί σκίνχεντ ή έχει φύγει απο πρέζα ή μπενοβγαίνει στην στενή (kοστέλο κι η παρέα του). Γατάκια δεν ξέρεται με ποιούς μπλέξατε. θέλω πολύ να δω χριστοπολίτες γονείς να ψάχνουν τα μπουμπούκια τους σε bLACK METAL συναυλίες, τραγουδώντας για τον εωσφόρο, αγαπημένο θέμα των κατα τ' άλλα αρχαιοπρεπών χρυσαυγιτών.

  4. Ρε φίλε 11.34 όταν πίσω από όποιον διαφωνείς βλέπεις μόνιμα την χρυσή αυγή, δεν κατάλαβες ότι γίνεσαι ο καλύτερος διαφημιστής της;
    Πόσο μυαλό χρειάζεται να έχεις για να καταλάβεις ότι η κλοπή από το φόνο απέχει όσο μια τρίχα; Εσύ όταν μπουκάρει κάποιος στο σπίτι σου τι θα κάνεις; θα μας πεις; πρόσεξε γιατί και εσύ όπως και όλοι μας είμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι στο καθεστώς που ζούμε. Να μη σου θυμίσω τον "αντιρατσιστή" Ν. Κούνδουρο που όταν ο ίδιος έγινε θύμα πέρασε στην άλλη όχθη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog