Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος:”Τα διαλύω όλα! Το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει

- Advertisement -

Την πρώτη από σειρά σαρωτικών αλλαγών που έχει προαναγγείλει στο ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υλοποίησε σήμερα. Ζήτησε και έλαβε -σήμερα το μεσημέρι- τις παραιτήσεις των μελών του πολιτικού συμβουλίου του κινήματος…

Με τις φράσεις: “Το ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει και πρέπει να το ξαναφτιάξουμε από την αρχή”, και: “Ο νεος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι 30 χρονών”, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έδωσε το στίγμα όλων όσων πρόκειται να ακολουθήσουν στο κόμμα του, ενώ πολλοί ειδικά για την δεύτερη φράση εκτιμούν ότι αυτό ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς του δελφίνους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι «υπάρχει αναντιστοιχία των οργάνων του ΠΑΣΟΚ με την ελληνική κοινωνία» και ότι «τα όργανα με τη σημερινή τους σύνθεση δεν είναι αντιπροσωπευτικά». Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι καταργούνται και όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ σε νομαρχιακό περιφερειακό επίπεδο.

Παράλληλα προανήγγειλε επιτροπή ανασυγκρότησης ενόψει του συνεδρίου που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου στην οποία θα μετέχουν οι εκλεγμένοι βουλευτές και μια σειρά άλλων στελεχών του κινήματος τα ονόματα των οποίων θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, λίγη ώρα νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας δηλώσεις του εκλεγμένου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγάκη για ορισμένους που παρακινούν τους ευρωπαίους να μας διώξουν από το ευρώ, δήλωσε:

«Να βγει να πει ποιόν ακριβώς εννοεί ο κ. Δραγασάκης. Αυτά τα πράγματα είναι άθλια αυτή την κρίσιμη στιγμή. Να πει ο ΣΥΡΙΖΑ αν απηχούν την επίσημη θέση του κόμματος του. Είναι προφανές ότι αυτή η συζήτηση γίνεται για να αποπροσανατολιστεί από την ουσία επιστολής Τσίπρα ο οποίος έχει ήδη προσαρμοστεί κ δεν κάνει καμία αναφορά για καταγγελία σύμβασης.

Μισή ώρα πριν προηγούμενη συνάντηση Τσίπρα-Βενιζέλου έδινε διαρροή η Κουμουνδούρου ότι ο κ. Βενιζέλος θα συνυπογράψει επιστολή με τον κ. Τσίπρα. Εχθές που κατατέθηκε υπεύθυνη πρόταση από κ. Κουβέλη τον είπαν Καρατζαφέρη της Αριστεράς. Και σήμερα λίγο πριν νέα συνάντηση του κ. Βενιζέλου με Τσίπρα, στελέχη τους δημιουργούν αυτό το κλίμα. Ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ που πιστεύει στην απλή αναλογική, δηλαδή στις συνεργασίες, θα πρέπει να απαντήσει γιατί τα στελέχη του δυναμιτίζουν το κλίμα και δεν δίνουν λύση με το σχηματισμό κυβέρνησης στον τόπο και στην πραγματικότητα εξωθούν σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις;.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog