Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απίστευτο: Ήρθαν στα χέρια μέσα στο στούντιο της Focus Web TV ο Πέτρος Τατσόπουλος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ο Στέλιος Σταυρίδης της ΔΡΑΣΗΣ

- Advertisement -

Η Φαίη Μαυραγάνη στο studio της Focus Web TV συζητά με τους καλεσμένους της την αδυναμία σχηματισμού Κυβέρνησης, την στάση της Αριστεράς και συγκεκριμένα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κι αν υπάρχει πιθανότητα επανένωσης της ευρύτερης Κεντροδεξιάς…

Καλεσμένοι της o Αργύρης Ντινόπουλος, από την Ν.Δ., ο Πέτρος Τατσόπουλος, από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο Στέλιος Σταυρίδης, από την ΔΡΑΣΗ και ο Θόδωρος Σκυλακάκης, από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Κατά την διάρκεια της εκπομπής ακούστηκαν βαρείς χαρακτηρισμοί και ύβρεις σε μια πρωτοφανή αντιπαράθεση του Πέτρου Τατσόπουλου με τον Στέλιο Σταυρίδη.

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να χαρώ τον δημοκράτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, συγγραφέα και άνθρωπο του πνεύματος Τσατσόπουλο. Φαντάσου να βγουν και πρώτο κόμμα τι έχει να γίνει! Έρχεται η κατά ΣΥΡΙΖΑ δημοκρατία…

  2. Ελάχιστα σχόλια για ένα τέτοιο βιντεο, αλλά όλοι καταλαβαίνουν τον λόγο… Πρόκειται για μια εντελώς προοδευτική και φυσιολογική αντίδραση ενός αγανακτισμένου νεοεκλεγέντα με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν αντέχει να ακούγονται ανακρίβειες. Αν η ίδια ακριβώς αντίδραση γινόταν από συντηρητικό και οπισθοδρομικό βουλευτή το blog θα είχε πέσει από τα σχόλια. Ίσως ο κύριος αυτός προσπαθούσε να μας δείξει πως πρέπει ή έπρεπε να γίνει η επαναδιαπραγμάτευση.
    Υ.γ. Το λεξιλόγιο του κυρίου αποδεικνύει επίσης το πνευματικό επίπεδο του συγκεκριμένου χώρου. ( οι ίδιοι του ΣΥΡΙΖΑ αυτοαποκαλούνται ως άνθρωποι του πνεύματος και των τεχνών).
    Υ.γ.1. Να τον χαίρονται και όταν (δεν) γίνουν κυβέρνηση να τον κάνουν υπουργό παιδείας για να μπορεί να προβάλει το συγκεκριμένο βίντεο στα παιδιά μας.
    Υ.γ.2. Είναι πλέον σαφές ότι τα παλικάρια δεν αντέχουν τα υψηλά ποσοστά δεν αντέχουν το ύψος έχουν υψοφοβία, γι αυτό ο λαός θα τους επαναφέρει στην θέση που τους αρμόζει δηλαδή στην αφάνεια .

  3. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ…ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΖΗΣΟΥΜΕ…

  4. …και οι δύο φταίνε γιατί δεν αφήνουν ο ένας τον άλλο να μιλήσει. Αλλά ο Τσατσόπουλος χάνει στο τέλος με μεγάλη διαφορά. Και είναι πια βουλευτής, μην το ξεχνάμε.

  5. ποιο βιντεο ειδατε ρε μαγκες??? το οτι δεν τον αφηνει ο φασιστας να μιλησει δεν το ειδε κανεις ε??? βγαλτε τις παρωπιδες, δειτε τα γεγονοτα, και αν θελετε διαφωνειστε αλλα ΔΕΙΤΕ πρωτα μην μενετε ακομα προβατα ετσι σας θελουν και ναι, και εγω αν δεν με αφηνε το κομματοσκυλο (που ξερει και χειριζεται τα ΜΜΕ) να μιλησω, καπως αναλογα θα αντιδρουσα… ακομα δεν εχετε εκραγει απο την αλαζονεια αυτων που σας δουλευουν τοσα χρονια??? αλλα τα παπαγαλακια, τι αγανακτησει να νιωσουν. η αποστολη τους πρεπει να ερθει εις περας.

  6. Το ύφος της φαίης στο τέλος είναι όλα τα λεφτά! Απλά προσκυνώ! άντε τυχερούλα, είμαι σίγουρος ότι τέτοιον καβγά θα τον ζήλευε και η Τρέμη!

  7. s-spinos:
    Μάλλον μερικοί από τους πάρα πάνω (αν βέβαια πρόσεξαν αυτό έβλεπαν) έχουν την κεκτημένη ταχύτητα της αντιστροφής των γεγονότων συνηθισμένοι στις κωλοντούμπες, και προσπαθούν να μας κάνουν να μην πιστέψουμε αυτό που βλέπουν τα μάτια μας και ακούνε τα αυτιά μας.
    "Μιλήστε εσείς," αλλά εγώ θα σας διακόπτω συνέχεια και δεν πρόκειται να σας αφήσω να σταυρώσετε δεύτερη λέξη. Και όταν καμιά φορά θα καταφέρνετε να ακουστεί κάποια λέξη σας εγώ θα σας νουθετώ ακουμπώντας τον ώμο σας, μέχρι που να σε φέρω στο σημείο να μου κατεβάσεις άγαρμπα το χέρι και να σου χρεώσω αντιδημοκρατική συμπεριφορά.

    Καλή η προσπάθειά σας παιδιά, αλλά βγάλτε τα γυαλιά του παθιασμένου μίσους για την Αριστερά. Δεν βοηθά ούτε εσάς τους ίδιους, τόση χολή θα σας δηλητηριάσει.

  8. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 4:29 ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ…ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑΟ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ…ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ

  9. επειδή στην Ελλάδα,έχει γίνει το βασίλειο της παπάντζας,Πειρατή θα μου πεις πότε ακριβώς και ποιόν εθνικό ήρωα, αποκάλεσε "αδερφή" ο Τατσόπουλος ;;;…γιατί η απάντηση υπάρχει καταγεγραμμένη επίσημα…

  10. Αυτο το πράγμα ο Σταυρίδης ο εκπρόσωπος των βρυκολάκων και της ισοπέδωσης των εργασιακών δικαιωματων τι μιλάει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog