Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εκβιασμός από Β.Σόϊμπλε: “Ψηφίστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να μείνετε στο ευρώ”!

- Advertisement -

Νέα παρέμβαση στα εσωτερικά ελληνικά πράγματα με ένα ψευδοεκβιασμό από τον υπουργό  οικονομικών της Γερμανίας τον Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε, ο οποίος με μία άνευ προηγούμενου εκβιαστική δήλωση ζητεί από τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ για να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ!…

Συγκεκριμένα χαρακτήρισε “Δημοψήφισμα για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ” τις νέες εκλογές σύμφωνα με το Bloomberg και το ερώτημα είναι πως ανέχεται το υπουργείο Εξωτερικών τέτοιου είδους παρεμβάσεις στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα και πως οι Α.Σαμαράς και Ε.Βενιζέλος αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους αισχρές παρεμβάσεις.

«Αν η Ελλάδα -και αυτό είναι η επιθυμία της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων – θέλει να μείνει στο ευρώ, τότε θα πρέπει να αποδεχθεί τους όρους» ανέφερε ο κ. Σόιμπλε μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, αναφερόμενος στο μνημόνιο. «Σε αντίθετη περίπτωση αυτό δεν θα είναι δυνατό. Κανένας υπεύθυνος υποψήφιος δεν μπορεί να το κρύψει αυτό από το εκλογικό σώμα».

Ο εκβιασμός που επίχειρεί ο Β.Σόϊμπλε είναι ψεύτικος φυσικά: Ήδη από χθες ο πρόεδρος της ευρωζώνης Σ.Κ.Γιουνκέρ έχει δηλώσει ότι “Δεν πρόκειται να βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη και αυτοί που ισχυρίζονται τέτοια πράγματα δεν ξέρουν πουν πατάνε και που βρίσκονται”.

Αλλά αυτό που μένει είναι η πράξη του Γερμανού και η αποδοχή του εκβιασμού από τους Α.Σαμαρά και Ε.Βενιζέλο, αφού θεωρούν ότι εξυπηρετεί τα κομματικά τους σχέδια…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ ΑΙ Γ@@@@@Υ Κ@Λ@Π@@@@Α!!!!!!!!!!!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!!!!!

    …Στο ενέκρινα (λογοκριμένο,βέβαια),γιατί μου έφτιαξες την μέρα με το υστερόγραφο σου…καλημέρα !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog